14 / 02 / 2014

Wanasobi, Wanasobai , Wanaseyobi, atau Wanaseyobai?

Assalamualaikum,

Setelah entri Wana...seoby? dipublish, maka sebahagian pembaca-pembaca yang comel komen dengan pelbagai-bagai sebutan. Ekceli tak kisah anda sebut apa pun, sebab semua sebutan comel. ha ha ha.

Tapi aku sebut apa???

aku sebut... jeng jeng jeng...

WANASOBI

Thank you sangat sebab komen >___<

»
«
  • kite pun slalu sebut nama akak wanasobi muahahah! ejaan dia kelakar sikit tapi sebutnya sama jeee xD

  • owh….macam tu cara nak sebut nama akak ni…Alan selalu sebut wanaseobi…hahahahaha XD btw sedap blog akak 😀

  • tak kira. nak sebut wanasiobi jugek! kikiki ~~

  • i sebut your blog's name as WANASIYOBI tbh 😛

  • actually sebutan tu comel :b

  • panggil jelah >< much cuter ><

  • anything pun boleh, hehe

  • hihi kannn ><

  • PEHAL KAU SEBUT WANASOBI HAHAHAHA
    AKU SEBUT WANA-SEOB-I LOL

  • sebutan yoseob – yosob. sobi lah sebutannya ._. LOL tapi seobi comel haha

  • ikr but pelik ah sebut wanasobi lmao

  • aku tak rasa pelik pun sebab aku sebut tu. haha aku jarang sebut guna mulut pun so takpelah kan? ahaha

  • saye suka name akak yg wanasobi dan wanaseobi

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM