24 / 04 / 2015

Wanaseoby’s Haul | The One Mall

Assalamualaikum
Have you ever heard of The One Mall? I just discovered it like at the end of last year and I was very excited sebab murah gila wei. After like 2-3 weeks (i can't recall exactly when) , the parcel finally arrived! Menghitung hari detik demi detik tunggu parcel ni sampai. Yelah sebab benda ni dari China so macam pre-order lah kan lambat sikit.

Disebabkan aku order banyak aku expect dapatlah parcel dalam kotak kan but - itsokay haha. The secure my parcel dengan setebal-tebal tape hah! I was very excited so aku ambik gunting terus buka dengan non-proper nya. haha

Korean Canvas High-Top Thick-Bottomed Shoes - RM RM 28.90

Kasut ni macam totally diperbuat daripada kain dan span. Selesa sangat sebab dia lembut kan. Kasut canvas yang pernah aku miliki memang kain jugak tapi kat hujung jari sakit. Kasut ni walaupun small cut, kaki aku tak sakit. Yeay for this. 

Computer Bass Stereo Gaming Microphone Headset - RM14.90

Aku tak tahu kenapa aku beli ni, mungkin sebab aku tak reti bezakan headphone biasa dengan pc punya headset -_- Btw after two months of use, akhirnya beliau rosak. Sokay lah sebab harga pun terlampau murah kan.

Korean Multi-Function PU Leather Canvas Shoulder Backpack - RM16.90

Dah lama perhatikan bag ni dekat banyak online mall tapi seriously?? RM16.90 ? laju je aku beli hihi. Bag ni comel sangatttt and ramai orang puji comel hihi 

Korean Alphabet Casual Canvas Shoulder Bag-  RM11.90

Another cheap cutie pie <3

Korean Women Loose Round Neck Long-sleeved T-shirt - RM17.90

I really fancy baggy or over sized shirts. So I bought this, sadly I only wore it once and never want to wear it again because I hate the material.

Korea Retro Fashion Casual Loose Long-sleeved Side Zipper Sweater - RM18.90

Yang ni memang favourite. Selalu pakai pergi kelas and roommate cakap "Aku tak faham fashion Wana ni bannyak terpengaruh Korea. tengok! Zip takde function.." "Kau apa tahu kau tak sekolah!" Material tak panas and the zipper memang takde function pun hahaha.

High-Speed 8GB Micro SD Memory Card - RM11.90

Idk why I have this weird hobby macam suka kumpul memory card banyak-banyak -__-

So total semua barang ni RM121.30  + RM26 postage = RM 147.30  dan dapat free sepasang stokin hitam dan mouse pad! The One Mall memang selalu provide free gifts. Definitely will order again tapi nak kena order banyak banyak la sebab postage mahal. Hihi

Bye. 

»
«
  • okay , murahnyaaa kak wana ! serious kena pergi tengok then beli ni hua hua hua

  • kan 🙂

  • Fai

    I just bought some stuff there too XD

  • share lahhh kalau dah sampai hihi

  • you punya processing time berapa lama, 7 atau 2 hari ??? dan sampai dalam berapa hari ???

  • 7 hari. Saya order 2 January, sampai nya 15 January 🙂

  • Na tanye,na tulis pe dlm payment detail?

  • Cm mne na isi payment detail?

  • Pe yg perlu tulis dlm payment detail tu?

  • Macam mne nk oder?

  • Wana ajar lah cemana cara nk order byk2 mcm ni kat website tu

  • Wow.. Bestnya..

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM