Wanaseoby’s Haul | Lawak Kampus Official Goodies

29 / 09 / 2016
Hi assalamualaikum everyoneeeeeeee, harini saya nak share goodies lawak kampus yang saya beli dekat 7 Eleven Segamat tempoh hari. Nampak je terus beli sebab excited. Tapi sis pilih yang murah jela yang mahal-mahal tu alahai tunggu orang belanja jelah krikrik. Benda ni comel sangat sangat geram tau everytime nampak mesti nak kena puji dulu takleh duk diam diam.
Can't help but to choose Froggy!!!!!! KEKASIH POJAAN HATI NI WEH.
 Okay ni gambar hadapan dan belakang fail. Eh lupa nak bagitahu ini adalah fail kertas. Fail yang indah. Fail yang lubang ditepi sahaja okay. Harga RM5.90.
Button badge berwajah Froggy. RM1.50. Sumpah comel sangat tak boleh go lah rasa nak gigit jee.
Notepad, belah hadapan dan belakang. Sudah terang lagi bersuluh harganya hanya RM2.50.
 Dalam dia, haih abang Froggy, y sho cute.
Tak ekceli kan aku sebenarnya bias tau aku minat Froggy sebab aku memang suka katak sebenarnya so (EVERYTHING ABOUT KATAK IS CUTE) so dia cam takde kena mengena dengan dia punya watak pun sbb for me Froggy tak menyerlah sangat, watak yang kekal diingatan sebenarnya Aditas tau hahahaha dia punya stokin tu mak aih akan selamanya dikenang.
Okay bye awak.
»
«
  • comelnya goodies ni. harga pun mampu milik. abam kie folo sini ye? no 2795. Thanks!

  • Okay terima kasih baca abam kie <3

  • hahaha bipop?
    xena?

    HAHAHAHHA

  • suka froggy jeeee hahaha

»
«
WANA, TWENTY ONE
The girl on the left telling you to have a happy reading!

+ JOIN THIS SITE

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM