12 / 05 / 2014

upu

Hi evelibadi, Assalamualaikum 🙂

blog dah tak aktif.. memang dah jangka eh mood blogging jatuh merundum lepas dapat result spm haritu.. sekarang ni pun sebenarnya takde pc nak online. Kejap ada kejap takde, ni semua gara-gara pc share. Bila dah kongsi yang berkuasa haruslah monopoli pc tu kan. Ai takde kuasa nak cari gaduh.

Ai pun busy kerja. Sangat. Ai kerja, tapi dengan mak Ai la. So tetap duduk rumah la kan. Hehehe.

Duduk rumah ni, baru tau betapa sakit hatinya. haha. Bila adik beradik ramai, maka tangannya pun ramai. Barang tak pernah duduk di tempat asal, mesti berada di merata tempat. Kalau tido tu, mesti terjaga sebab adik tiba-tiba masuk bilik nak usik barang. Bila tanya "nak apa?" Ada je jawapan nya . nak amek gam la, nak pinjam pen la apa la. Ai bisik dalam hati "Tunggula ko esok pagi. Aku tenyeh kau" tapi esok paginya tengok muka dia rasa tak marah pun, haha. macam tu lah hari-hari.

Ok kelaut sangat ni.

UPU. Kelmarin semua kalut fikir dapat upu ke tidak. Aku dapat pilihan pertama aku !! Uitm- pengajian perniagaan. Tapi semalam aku  dapat tau yang aku dapat dekat Johor. Jauh saaaaangaaaaaaaaat.

Daku akan pergi, akan lebih busy mungkin. Atau mungkin lebih seronok? Wallahualam. Mana aku tau kehidupan universiti macam mana =_= Yang penting tak dapat berkepit dengan mak . hahahahaha oksedih. Anak sulung tapi mengade , anak bongsu pun tak mengade macam kakak dia.

Sorry, dah lama tak tulis blog jadi merepek sangat.

Kboi.

»
«
  • kite org johor dpt terengganu. bestlah kat johor awak sama kos ngan kawan kite. but awak uitm segamat or pasir gudang?

  • Good luck dik. Selamat menempuhi alam universiti yang penuh cabaran dan pengalaman ^^, Be positive ! UiTM dihatiku 😀

  • tahniah dapat uitm , goodluck for ur future :):)

  • @ SS KHAYLA : Thank you kak ^^

    @ SHARIFAH AMARINA : terima kasih, insyaallah 🙂

    @ SYAZWANI YAZID : Saya dapat dekat Segamat ^^

  • alhamdulillah. tahniah wana . kawan saya pun ada yg dapat uitm segamat jugak. course dip accountancy . goodluck ye !

  • Anonymous

    Eh kak wana, samalah dgn abang kita. Dia dapat uitm segamat jugak x)

  • taniah kak !!!!! good luck !!!

  • tahniah kak wana ^^
    goodluck for ur studies c:

  • sama course n u dgn kakak kita~ tp dia x pergi ~_~

  • tahniah . saya tak dpt pun . sedih lh .

  • Wah tahniah.. kita dapat kat uitm Tapah je. Best la boleh pergi jauh T_T

  • Tahniah Kak Wana 🙂

  • goodluck kak wanaaaa 🙂 anis lagi dua tahun nak menempuh hidup dekat alam university ceh ceh xD lambat lagii xD kekekeke

  • Congrats to you. Jumpa di Segamat. 🙂


  • @ REDAPPLE : Thank you !!! jumpa disana hehe.

    @ BAEKREETH: hahaha thank you n___n semoga dapat masuk u !!

    @ ADAM FAIZ: thank youuuuuuuu

    @ HANA : Kita nak dekat je T^T kita homesick gila kalau jauh T^T btw tahniahhh hana 🙂

    @ AISYAH KAY: Thank you . Dont worry perjalanan jauh lagi, ada banyak cabang lagi untuk berjaya 🙂

    @NABIHAH AHMAD : Sama dengan kawan kita jugak. Kakak awak pilih matrik ke? kita sedih takde kawan hoho T^T

    @ SYLPH: double thank youuuuu <3

    @ NURAZLAN AZMI: terima kasihhhhh

    @ANONYMOUS : wow wow hehehehe

    @ NABILAH :Thank youuuu n_n Hihi. Jenis jenis tu memang semua kat segamat 🙂

  • @WANA SEOBY : nana , tahniah dpt uitm segamat and dapat course -pengajian perniagaan , kita kat form 6 pun ambik course pengajian perniagaan , maybe nk jd business woman , mana tau kan suatu hari nanti ,hehe XD mesti best nanti kat sana kan , tapi sedih nanti rindu kat nana T_T , huhu , oklah apa2 pun good luck for your future ok , take care tau kat sana , assalamualaikum ^~^

  • PERGI. JANGAN TOLAK !!! OMG WILL MISS YOU SAYANG

  • Wah, yeke? hahaha kita boleh jadi business woman kuih kapit la hahaha. Samala T^T nanti kita pun rindu Siti. Thank you siti T__T

  • Of kossss la aku tak tolak. Pasni kita makin susah nak contact T_T will miss you tooo

  • Tahniah..Awak dapat UITM Segamat ehh?Saya pun ambik course yang same dgn awak.Nanty boleh kta berkenalan.ahahah.Kalu difikiran balik rase nervous plk nk tunggu hari pendftaran nanty.>_<

  • uitm segamat jugak? yeay!! sekarang ni saya rasa excited pulak XD sebab macam best jeee

  • Excited + Nervous!.Maklum lah slama tak prnah pisah dgn family.Rase macam sedih plak.Ada FB atau WC?

  • sama la. Saya pun, nangis rasanya nanti. hahaha. fb : Wana Shazwana (dp gambar photogrid) nak bagi link internet lembab sangat takleh buka fb T^T

  • Tu la pasai.Aih x pa.Nanty sy add awak XD

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM