18 / 01 / 2017

Updates on Kio 2.0 & new look

Assalamualaikum and hi semua. Sorry sangat sangat sangat sebab asyik-asyik tukar design (mana tahu ada yang fedup), end up tak ada progress lain. Actually, ada progress lain. I've been figuring out my blog identity, haritu rasa nak nampak professional lah, apa lah, then finally saya buka blogging planner and jot down what kind of blog I actually want. I want my blog to have a very personal look. So inilah yang terhasil.

Please lah memahami jika lagi 4 hari ada perubahan lagi. Masih try and error ni ;_; /creying/

Updates on Kio 2.0 Template

First, thank you untuk sesiapa yang request dekat Ask.fm haritu sebab memang betul-betul terlupa. Nasib baik ada yang ingatkan. Boleh pergi ke FREE RESPONSIVE CLASSIC TEMPLATE : KIO 2.0 . Code yang baru ni dah ada onclick paging. Jemput guna 🙂

»
«
  • Cantik. Nampak bersih je blog. Good job wana!

    XX Atheera | http://atheeradayana.com XX

  • sekali lagi tukar
    saya nak bomb blog ini
    sekian

    • hahahahaha sebab wordpress boleh buat theme macam mana pun hyung nak. Best exploring :p

  • Nampak kemas je, good job!

    XX Atheera | http://atheeradayana.com XX

  • still pretty tho xD

    • Thank you! Rasanya ni baru ada Wana feels hahahah

  • nadiah izzaty

    Cantik page blog dear . Sweet and clean =)

  • bivichan (BV)

    takpernah takcantik la blog nie. 😀
    makin cantik tiap kali update :3

  • Awk tukar ke wordpress juga ke? Guna phone pun nice display blog ni, good job!

    • Ya, bulan 12 haritu. Thank you! hehe

  • Thank you 🙂

  • Thank you BV! Masalahnya asyik update je hahahahah ;_;

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM