31 / 01 / 2016

Tukar rupa lagi.

Assalamualaikum, haii guys. Okay so back with new look again hahahaha sorry asyik tukar, sebab skin sebelum ni kan sementara je . tak tukar bukan wanaseoby lah kan. haha.

Macam biasa aku akan buat blogskin version dulu then edit dekat simple template. Tu je lah mampu, nak buat template sendiri tak reti pulak. Haha. Banyak code yang dah lupa, and kali ni banyak menggoogle hihi. 
Siapa nak sidebar intro macam ni angkat tangan. Kalau nak boleh buat tutorial ni ! And guys fyi, saya dah buat facebook page yang real punya lol sudi-sudilah like, hing. (hing tu adalah satu sengih yang dicipta oleh wana). Lokasi widget facebook ni ikut hafizzulkafly sebab strategik hahaha.  . Tempahan edit blog? yay or nay? 
»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM