29 / 05 / 2014

The Liebster Award

Assalamualaikum,

Harini rasa nak join entry berantai ni. Sebelum ni ada juga yang tag aku tapi seriously masa nak jawab tu takde idea T_T then lupa terus....

Nickname yang selalu orang panggil?
Nana dengan Wana. Sekarang dah bosan, zaman kpop kpop dulu memacam nickname aku ada. Hekhek. 


Blogger kegemaran
itu adalah satu rahsia :B


Ada impian? Apakah impian tersebut?
Soalan beginilah yang membuat saya tidak jadi menjawab liebster award yang lain. Sebab....i have no idea. 


Tempat idaman yang nak sangat pergi
Dulu nak pergi Korea sebab oppa (lah sangat), sekarang nak pergi Korea sebab kosmetik dan fesyen dia. Kalau pergi nak bertapa dalam beauty shop lama-lama dan berkelah disitu juga. 


Buku yang paling disukai.
Buku ulangkaji SPM . No ini bukan gurauan. haha


Setiap orang mahukan rumah yang best. Boleh bagitahu detail-detail tentang rumah tersebut? Maybe ada cinema dalamnya. Ala, takpe sesi berangan kejap.
Aku teringin laaaaa nak  rumah dalam kawasan kampung even bukan rumah kampung. kalau bukan kawasan kampung , mungkin atas bukit berpokok-pokok ke? hahaha. Macam rumah dalam Sembilu Kasih tew. hahaha. Ciri-ciri rumah idaman pulak aku memang sangat berkenan dengan design inggeris. Alaaaa yang perabot warna putih, design corak bunga kecik kecik tu. 


Hadiah yang best lagi diinginkan selama ini 
Skincare product OuO SKII set ke kan. hahahaha. 


Suka tengok cerita seram tak? Kenapa suka/tak suka?
Suka. Sebab cerita seram ni tak bosan bila tengok. Lagipun dari kecik dah biasa layan cite seram.  Cerita seram ni bagi penonton saspen lelebih dengan sound effect dia. haha


Kereta idaman hati dan kalbu?
Tak pernah fikir nak kereta apa (wana yang membosankan)


Kalau stres, buat apa? Tengok Running Man sampai tergolek-golek?
RM lagi buat saya stress -_- bila kwangsoo buat benda bodoh semata-mata nak buat lawak padahal peluang menang depan mata. Lols. Saya selalu layan Weekly Idol and yes, sampai tergolek golek. 


Lagu kegemaran?
Currently IU ft sape ntah - Friday


thank you sebab tag saya ye Najla 🙂
»
«
  • agaknya berapa lama syira tak singgah sini ye ?
    hehe..maaf kurang blogwalking..

  • me me me, Misaki ada tag gak dulu wana 😀 ahaha XD tapi its ok XDD

    samalah nickname byk sgt aiyaa.. XDD bku SPM? seriously? ahaha XD kalau buku SPM yg paling suka cuma math, sbb time tuh time math masih gilang gemilang XDD
    owh owh.. rumah idaman….. 🙂

    ehhhh? seriously stress??? ahahahaha XD wana oh wana 😀
    weekly idols suka tgok sbb ada idol favie fufufu :3

    IU ft Yi Jeong-History XDD

  • Thanks a lot ya kak wana sudi jawab all of this questions. Najla pun nak pegi koreaaaaaaaaaaaaaa tapi bukan sebab fashions tapi sebab nak menyibukkan diri di tempat2 yang best dan naklah juga merasai kimchi paling pedas tahap meleleh air mata. ermm angan2 kut. haha.

    Serius ke buku spm? (hebat sungguh kak wana. doakan najla pun rajin-rajinlah baca buku ilmiah or else. hikhik)

  • Sorry.. nanti kita treasure balik soalan kalau ada masa xd

    saya meeeemang suka buku rujukan. kalau boleh beli sebanyak mungkin. Lagi lagi bila kita terpaksa rajinkan diri baca. Hehe

    Tak serious pun :b

    Weekly idol sila tgk teentop punya sebab diorang lawak.

    Hahahaha. Yi Jeong tu muka macam dongwoo infinite la

  • Samala kita….

  • Welcome. Kimchi kat Malaysia pun ada wak. Saya pernah makan and the taste was like makan garlic je uek.

    yes serious. Haha nanti Najla akan automatik rajin bila terpaksa baca !!!

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM