24 / 02 / 2014

Takut apakah ini?

Assalamualaikum,
Aku tak takut tinggi, tapi aku takut benda ni. Tak tau nak cakap apa, tapi kalau aku bayangkan waktu mandi memang aku tak jadi mandi. hahaha

Aku tak tau exactly apa yang aku takut. Tapi bila aku google, memang takut sangat, tak tau kenapa. Air jatuh, lumut, semua ni.

aku gigihkan diri juga google gambar ni :

mungkin aku takkan pandang blog aku sendiri dah lepas ni. Selagi gambar-gambar ni wujud.

Haritu Aina ada letak gambar macam ni dekat bilik dia. Dia tunjuk kat aku, sebab ada gambar polaroid kitorang dekat atas gambar tu. Serious rasa nak marah dia sebab takut. Hayooo Wana asal la kau takut ciptaan Allah yang cantik sangat ni ._.

Aku tak tau apa yang aku takutkan.. air??? selamba je aku berkayak. Mungkin terjunan air??? fobia apa ni???

»
«
  • SINGGAH SINI SETELAH 3 HARI TAK BLOGWALKING..HEHEE 😀

  • everyone has their own fear. yus gila takut tengok air laut dalam and paya bakau. *sebenarnya takut benda yang ada dalam tu. :O

  • haha, paya bakau kita suka tengok akar akar tu.. kita takut air yang terjun. hehe

  • hehe thanks singgah ^^

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM