latest post


Haul | Eversoft Skinz UVWhite Skincare Set

March 14, 2017

Hi everyone dah lamaaaa sangat nak update ni tapi disebabkan dekat sini saya rasa macam “omg nak tidur” je everytime dah hadap laptop i can’t help. Memang nak cari skincare baru dah lama dah sebab dah lama sangat tak ada fix skincare routine, asyik pakai sabun asal ada je kat rumah tu plus moisturizer. Tapi […]

Read More

Haul | Cute Stationery

February 28, 2017

Assalamualaikum, and hi! Dah lama sangat nak post apa yang saya beli haritu yang dah lama sangat-sangat tapi tak ada camera nak tangkap gambar. So berjasakan Samsung punya camera I managed to take many blog-worth haul pictures i was about to complain the lighting and angle tapi pls wana don’t think too much haha deng […]

Read More

Random | Kio 2.0 Notice

February 24, 2017

Hi everyone, moh la kita buat entry random seperti yang selalu ku lakukan tetibe untuk rant segala yang terjadi. Kekangan untuk buat entri Masalah sekarang ni satu je, nak buat entry haul tapi camera takde. Phone ber-camera pun takde sejak phone oppo aku rosak. Dalam rumah ni yang pakai iphone pun dia pegi jual sebab […]

Read More

Scarlet

January 30, 2017

 

Read More

Updates on Kio 2.0 & new look

January 18, 2017

Assalamualaikum and hi semua. Sorry sangat sangat sangat sebab asyik-asyik tukar design (mana tahu ada yang fedup), end up tak ada progress lain. Actually, ada progress lain. I’ve been figuring out my blog identity, haritu rasa nak nampak professional lah, apa lah, then finally saya buka blogging planner and jot down what kind of blog […]

Read More