latest post

Haul | Eversoft Skinz UVWhite Skincare Set

March 14, 2017

Hi everyone dah lamaaaa sangat nak update ni tapi disebabkan dekat sini saya rasa macam “omg nak tidur” je everytime dah hadap laptop i can’t help. Memang nak cari skincare baru dah lama dah sebab dah lama sangat tak ada fix skincare routine, asyik pakai sabun asal ada je kat rumah tu plus moisturizer. Tapi […]

Read More

Haul | Cute Stationery

February 28, 2017

Assalamualaikum, and hi! Dah lama sangat nak post apa yang saya beli haritu yang dah lama sangat-sangat tapi tak ada camera nak tangkap gambar. So berjasakan Samsung punya camera I managed to take many blog-worth haul pictures i was about to complain the lighting and angle tapi pls wana don’t think too much haha deng […]

Read More

Kucing baru!

February 26, 2017

Assalamualaikum, hyeeeee. Actually dah lama nak post since bela deme ni tapi seperti yang saya sebut dalam entri lepas camera boek takde nak tangkap gambar. Last-last pasrah je amek jelah gambar guna phone ni. Lighting pun lighting dalam bilik. Selimut pun selimut barai oh my god apabila anda terlampau risau. Lek lek sudah lah kan. […]

Read More

Free Planner Printables | Subjects Information

February 24, 2017

Assalamualaikum dan hi guys. Harini saya nak bagi freebies printables yang saya dah buat wayyy before masuk Semester 5 pada bulan May tahun lepas. Please note that printables ni dalam bentuk .png, tak boleh edit hanya berupa begitu sahaja. Saiz gambar adalah saiz A4, tapi boleh print ikut saiz planner korang. Seperti gambar contoh, saya punya […]

Read More

Random | Kio 2.0 Notice

February 24, 2017

Hi everyone, moh la kita buat entry random seperti yang selalu ku lakukan tetibe untuk rant segala yang terjadi. Kekangan untuk buat entri Masalah sekarang ni satu je, nak buat entry haul tapi camera takde. Phone ber-camera pun takde sejak phone oppo aku rosak. Dalam rumah ni yang pakai iphone pun dia pegi jual sebab […]

Read More

Panduan Berblog: Cara-cara membuat blog

February 18, 2017

Assalamualaikum, disebabkan baru-baru ni member aku ada yang sangat berkenan nak buat blog, dan aku jugak jenis yang excited melebih bila member nak buat blog, maka aku nak buat series step by step nak berblogging ni, insyaallah. Mungkin anda sebenarnya berminat nak buat blog, tapi tak tahu nak start dari mana. Betul tak?\ Buat blog […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM