12 / 04 / 2016

Slowly into anime?

Assalamualaikum everyone ( ̄▽ ̄)ノ

So start dengan semalam when I was watching anime dekat bilik then kawan datang terus "Aik??" "Haaaa yang ni duk tengok anime aku pelik" why? Sebab aku tak interested langsung dengan anime selama ni, dan tak pernah try nak tengok pun walaupun semua orang sibuk cakap kat aku itu best, ini best. (i mean, really, keliling aku semua suka tengok anime, including my bf, wait, tipu je mana ada bf hahahaha)

 

Aku tak tau lah macam mana aku boleh interested dengan watak utama One Punch Man Saitama tu (゚ペ) , maybe banyak kali nampak orang guna gif Saitama kat twitter(?) Not sure, tapi seorang hero yang botak? hahahaha lepas tu kebetulan masa pinjam harddisk kawan untuk ambik assignment materials, ternampak pulak file One Punch Man, kita pun ambik lah hahahhahaha. Bila tengok macam best pulak (ノ∀`♥) Pastu bila dah habis tengok One punch man everytime tengah makan, terus tengok cite lain, macam "GIVE ME MORE GIVE ME MORE" (ノಠдಠ)ノ︵┻━┻

And time passed, nasib baik lah tengah final so takdolah tengok je. Tengok time makan je or tengok kejap lepas study (pernah kejap tu jadi dua tiga episode gak duk "lagi satu je lagiiii"). Semalam dah habis tengok Attack On Titan, and on-going tengok Phi Brain. Okay, cepat, meh suggest cite apa best HAHAHAHAHAH maigod wana, i can't believe this happened to me.

»
«
  • LEO

    hahaha pasni boleh tengok haikyuu!! or durarara! pulak XD

  • TENGOK NICHIJOU !!

  • PASNI NI TENGOK NICHIJOU !!!!!

  • WELCOME TO ANIME WORLD NEW OTAKU PEOPLE !!! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

  • pasnie boleh la layan banyak2 genre anime yg best2 n mostly diluar kotak. hahahhaha welcome to anime world. cewahhh 😀

  • thank you for the recommendation! hihi

  • hehehe thank you !

  • Alright! will be in the list!

  • 2 votes! Mesti best kan 🙂

  • Yesh, heheh thank you <3

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM