Wanaseoby for Shakirul






Dear Ca


Kenapa awak dekat sini? Of course lah sebab saya yang bagi link. Orang lain tak boleh tengok kecuali kalau awak yang bagi link suruh dorang tengok. eeeeeeeeey.

Nak start dari mana?

Jujurnya, saya pun tak tahu, saya tak tahu kenapa kita macam ni. Tapi jujur, fasa tersusah kita bukannya sekarang, tapi dulu, masa kita part 5.

Sekarang ni, masa saya tulis ni, tak ada sikit pun saya salahkan awak atas apa yang jadi. Tapi saya lagi rasa nak minta maaf dengan awak, sebab terpaksa sabar dgn saya sepanjang fasa paling susah untuk kita dulu.

Kenapa saya nak awak

Semua orang nampak salah awak, sebab salah awak obvious. Tapi orang tak nampak salah saya, apa punca awak boleh jadi macam ni. Semua yang awak fikir saya melampau tu, sebenarnya saya sedar.

Kalau awak cakap saya perfect untuk awak, awak takleh bayangkan tak ada saya. Awak rasa awak apa pada saya? Awak tak perfect untuk saya? Awak tak ada dalam impian masa depan saya?

Kalau lah awak dapat baca fikiran saya sekarang ni. Dalam sakit saya, sebenarnya saya rasa sangat bersalah. Saya tak pernah baik, tak pernah jadi baik. Sebab tu dekat birthday wish tahun lepas apa yang awak nampak cuma Sorry je.

Dan kalau awak nampak apa yang saya nampak sekarang ni, saya ingat semua benda baik yang awak buat untuk saya je. Support awak, semua yang awak sanggup buat untuk saya, semua, semua doh ca, daripada fikir apa yang dah jadi, aku just fikir nanti aku hilang semua tu je. AKu fikir nanti hilang kau je.

Ergh. Tulis bende ni pun susah untuk aku.

Seterusnya

Lepas apa dah jadi, aku harap kita boleh jadi macam apa yang kita jadi sepanjang kita bahagia dua bulan ni. Aku nak kau ada sentiasa, aku tahu kita berdua takkan ulang lagi apa yang kita buat sebab sekarang ni pun susah untuk kita, kita mesti serik nak hadap lagi.

Aku taknak dengar soalan "Kenapa?" lagi dari kau, yang aku tahu aku still nak kau, dan aku nak happy macam kita dulu balik. Aku nak cuba lagi, dan sepanjang mencuba, aku perlukan kau untuk tolong aku.

Dan wujudkan Yusuf. Tak kira.

So please, don't push me away. Because I love you no matter what.







click here