20 / 04 / 2015

Semester break

Assalamualaikum,

Yeeay dah habis semester 2. Aku habis lambat sikit sebab ada program Induksi Komander Kesatria 2015, fuh challenging program tapi best gilaaaaa belajar banyak benda and gain so many confidence and semangat untuk menempuhi sem depan sebagai Komander Kesatria UiTM Johor.
Of course lah, setiap kali nak cuti sem mesti ada to-do-list-whatsoever kan. Tapi bagi aku cuti ni macam pendek hua T___T kenapa pendek sangat. 
  1. First thing to do ialah unpack barang yang banyak gegilas ni padahal sebulan je cuti kan hm. Nanti naik semester 3 nak kena pack barang. Serious taknak bawak barang banyak-banyak dah. Menyesal! 
  2. Belajar math for Dhilah-yang-bakal-SPM sake. Haha. Aku akan stay Banting sat untuk ajar Dhilah math. 
  3. Operation... weh sem ni pendek kot rasa cam taknak buat operation boleh tak tangguh je cuti sem depan pls pls pls taknak sekarang. 
  4. Study MGT300 (smirk) 
  5. Nak manage pakaian adik-adik, adui berbakul dah baju diorang ni tak diuruskan. 
  6. Taknak spend duit langsung. 
  7. Baca semua novel yang dibeli menggunakan BB1M
Semester break kali ni aku taknak waste any single time, Taknak lifeless tak tahu nak buat apa sebab aku tahu naik sem nanti mesti aku menyesal sebab time tu dah busy (emoji ketawa sampai nangis) hahaha. 
Kbye. 
»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM