15 / 08 / 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum,
Nampaknya dah lama aku tak update. Syok sangat ah tu beraya kan?

Memang agak kelewatan nak update entry raya cengginih. Haha. Al-maklumlah, beraya dikampung.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada akak-akak, adik-adik, abang-abang semua. Aku malas nak sebut nama sengsorang untuk wish hari raya, takut ada yang tak disebut lalu terguris hati beliau. Maaflah kalau terasa hati dengan aku. Aku ni manusia yang selalu buat silap. Isk isk.

Raya hari tu, lama jugak duduk kat kampung.  Bila balik rumah je rasa macam "eh kejapnya cuti??"  "Dah nak sekolah dah ke??" Paling teruk sekali bila masuk sekolah je terus kena exam uwaaa /meraung/ Masa kat kampung haritu memang poyo sangat siap bawak buku sejarah, tapi tak berkesempatan nak baca. Aku ni jenis boleh fokus lewat malam je, tapi masalahnya lewat malam rumah tok aku takde elektrik langsung. Pernah sekali aku mintak torchlight dari ayah aku, sebab nak baca buku dalam gelap. Then ayah aku tak bagi, maka aku  pun tidur jelah.

Duh tak bestnya cerita aku ni.

Aku beli case ni masa keluar pergi KLCC + Time Square dengan Ikaa sebelum raya haritu, nak beli yang comel, tapi tak sedar diri yang phone tu warna hitam orz. Aku harap bangun tidoq nanti phone aku transform jadi putih pulak -_-

Ntah kenapa pantang nampak natang ni sekarang. Dulu tak pernah kesah pun. Keke.

Bai sayangku sekelian. omg cheesynya ;;

»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM