07 / 03 / 2014

Samsung Galaxy S5 sungguh menawan

Assalamualaikum,

Sejak mak aku guna note 3, aku rasa nak boikot Samsung-henpon-mahal-tapi-camera-tak-memuaskan. Lol. Aku suka guna camera phone mak aku untuk tangkap gambar barang, tapi kalau selfie.......... hancusssss. Ok, jangan salahkan henfon la kalau muka dah teruk. Hahahaha. Tapi seriously, camera dia tak best, pecah pecah. Ke aku yang salah setting?? hm.
So aku decide lepas ni kalau handphone aku dah lunyai aku hanya akan pandang SIII dengan Note 1. 
Pada suatu pagi yang cerah, aku ternampak seketul tweet pasal S5. Aku macam "LOL cepat gila kau tambah model Samsung oi" Pastu aku pun tengok video ni 
Dalam video tu ada banyak pasal camera dia. Pergh tergoda ;_; 
image from www.tracyandmatt.co.uk

Paham tak perasaan aku bila nampak cover gold yang super handsome lagi menawan aksjhskf ni ? Mental breakdown. 
Macam biasa, aku cuma nak je. Tapi aku tak beli pun, hehehehehe begitulah hidup. Tak mampu tak payah ngade... mari la setia pada s2 yang satu.. (bila kau nak rosak ni hahhhh)
Hehe wasalam. 
»
«
  • biar betul camera depan note 3 tak lawa. wana salah setting kot. kawan hyung pakai note 3, camera depan lawa. sebab 2MP . ^^

  • Alan pun minat jugak kat S5 ni…argh !!! nak warna cokelat !!!!!!!! bilalah galaxy y ni nak rosak??? T^T

  • oh dh ade samsung s5 eh? cepatnyaa. saya pun suka samsung tapi org kata jenama samsung ni tak tahan sgt. baru ingat lepas SPM nnti nak beli phone samsung

  • S5 looks amazing but i love iphone more ;A;
    *drooling* gaaaaaaaaahh

  • Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com 🙂

  • tq ^_^ akan melawat.

  • Gold edition of Iphone 5s is the most fabulous one T^T

  • Tempat kerja ayah saya ada eksport bahan dalam phone samsung ke korea, ayah saya memang setuju yang samsung memang tak tahan lama walaupun syarikat tempat dia kerja sendiri yang buat hahaha.

  • Sekarang semua harap telefon rosak hahaha XD

  • Betul.

    Dan den ada fikir sebabnya. hahahaha.

    Maybe sebab Samsung Note 3 punya gambar BESAR, tapi resolution camera dia 2mp je. Phone den pun 2MP jugak tapi tak pecah. Cuba hyung upload gambar tu kat pc, mesti keluar besar kan? i think thats why. hahaha Nak cuba resize saiz gambar pun takde yang lebih kecik T__T

  • Woah 😮 Baru je beli S4 dah keluar S5. Rasa menyesal pun ada tapi bersyukur jela dengan apa yang ada kan? Hihihi.

  • kalau upload dekat pc , tak pernah cuba , tapi hyung yakin , gambar pecah . bhahahaha .

  • itu lagi geram, hahaha. Tapi s5 kan lebih kurang s4 je so ok la tu

  • Serious spoil la, camera belakang dah cantik menawan dah, hoho

  • Anonymous

    I was wondering if you ever considered changing the page layout of your website?
    Its very well written; I love what youve got to
    say. But maybe you could a little more in the way of content
    so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2
    images. Maybe you could space it out better?

    My blog post – psoriasi rimedi

  • BalkisRoslan.

    *note 3

  • BalkisRoslan.

    Btul btul. Memyesal gler beli note 3. Camera depan tak lawa langsung! Klau thu camtu better stay je dgn note 1. Cun lagi note 1 punya daripada note 2!

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM