12 / 12 / 2013

Rupa baru

Assalamualaikum,

yeay akhirnya berjaya tukar rupa blog ni. Selagi tak tukar, selagitu takde mood nak update , simple je sebab serious takde idea langsung nak buat. Nasib baik tengah angau seseorang so senang sikit nak dapat ilham tu, kekeke.

Disebabkan blogger dah berubah, saya terpaksa ubah beberapa tuto ;_; leceh mak aih ;_;

»
«
  • CANTIKNYA T________________T

  • So lawaaa ^^

  • Simple and nice! ^u^
    Comel lah muka kak wana >.<

  • Thank you ^___^

  • Thank youuuu 🙂

  • Terima kasih T___T

  • lawanyaaaaaaaaa rupa baru blog akak T_T

  • Terima kasih 🙂

  • sangat sangat cantik! love this new design <333 hehe 😀

  • wana, simple2 tapi cantik gila! terkejut nuna tau.. hahahahahaha mcm mne ea nk buat header mcm wana tu? n centerkan dia.. 🙂 ada background2 segala tu.. tringin nk buat mcm tuh.. 🙁

  • Hehe terima kasih ! Saya edit cara blogskin, memang pakai hentam je haha

  • Thank you dear ! 🙂

  • cantiknyaa . kak wana ada tak buat tuto untuk blogskin ni ?

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM