10 / 02 / 2014

Rupa baru, (tak habis-habis)

Assalamualaikum,
And yeay aku tukar design blog (buat kali yang sejuta) Ya allah, lembutkanlah hati Wana agar tidak cepat bosan dengan design blog sendiri Amin. Aku selalu sangat bosan dengan design blog sendiri. Pastu nak tukar. Bila lah nak stay atleast sebulan?? Hm. Aku ada baca yang tukar rupa ni boleh kacau prestasi blog, tapi tetap rasa nak tukar. Tak boleh nak buat apa, dah jadi habit agaknya. Bila dah tukar, terdelete pulak thumbnail giveaway. Sedih pilu hatiku. Nak kena buat balik.....

Aku ni blogger yang tak pasti corak penulisan nya. So memang identiti blog pun masih tak dapat dikenal pasti lagi walaupun dah dua tahun berblog. Tapi yang pasti aku takde pun blog pasal makanan. Gambar makanan yang aku guna kat blog ni sangat tak kena dengan identiti blog aku. Tetibe pulak gambar makanan, yedok? Namun, biarlah begitu......

Ni edit blog paling senang, navigation pun pakai yang blogger bagi je, modified sikit-sikit je.

Wasalam 🙂

»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM