24 / 02 / 2017

Random | Kio 2.0 Notice

Hi everyone, moh la kita buat entry random seperti yang selalu ku lakukan tetibe untuk rant segala yang terjadi.

Kekangan untuk buat entri

Masalah sekarang ni satu je, nak buat entry haul tapi camera takde. Phone ber-camera pun takde sejak phone oppo aku rosak. Dalam rumah ni yang pakai iphone pun dia pegi jual sebab nak beli Samsung, and aku memang tak suka camera phone samsung......... idk maybe sebab tu aku rushing sangat nak phone baru walaupun kepastian berduit tu tak ada hahaha.

Tunggu la sat lagi dah sambung study, pinjam phone Haja je for pictures. Sedihnya life. Huhu.

 

Persediaan sambung Degree

Haritu dah buat clearance. Walaupun clearance tak wajib untuk sambung Degree, tapi kira settle dah boleh bye-bye-segamat-i-won't-come-here-again-u-are-full-of-shit. Macam tak adil je nak benci Segamat semata-mata sebab seseorang, padahal ramai lagi orang kat sana yang buat aku happy. How sad 🙁

Sebelum buat clearance lepak Aeon Shah Alam dulu. Ni dah 50 kali aku selfie kat toilet sini je hahaha

Selain daripada itu, aku tak ada progress lagi selain daripada print borang. Ada sebab bukan tak ada sebab tangguh-tangguh everything.

 

Kio 2.0 Classic Template

Adalah dimaklumkan bahawa kalau nak guna Kio 2.0 punya classic template please pergi sini instead of tengok dekat shop. Ni la point entry ni sebenarnya.

 

Okay tu je thank you 🙂

»
«
»
«

A personal & design blog based in Malaysia. Blog is still under construction but enjoy your visit!

Search this blog

category

Blogging Personal Tutorials Freebies Category Category

subscribe this blog

My Bloglist

Sponsor


Random post from this blog



© 2011-2017 WANASEOBY.COM