08 / 03 / 2015

Physical Training bersama Boss.

Assalamualaikum,
Pada last last last week, Boss kami telah menganjurkan Physical Training untuk kami bebebudak Komander Bomba. Bila Boss ajak PT, memang kecut perut la sebab PT boss paling push gila sekali.  Tapi yelah, kalau tak push, memang tak jalan kan. Aku pun rasa macam excited je nak join tau PT ni.  

Inilah pelan PT yang diuar-uarkan oleh boss malam sebelum PT. Pergh,ni strategy bola ke apa kan?  Nampak panjat bukit! Kitorang paling tak suka panjat bukit sebenarnya. Susah woi. Haha. Sesusah mana pun aku rasa, boss kata ni baru 10% daripada latihan Jambori diorang.

Masa buat half-squat, star-jump, panjat bukit, dan push up tu, rasa nak mati siap nak muntah muntah lagi haha. Aku dah lah memang keadaan loya je dari bangun tidur. Tahu-tahu kena buat 3 round kot ingat satu round je hahaha.

Lepas habis pt, kitorang pergi padang rempuh. Main monkey rack paling best. Aku memang suka gayut gayut camtu dari kecik lagi haha. Pastu yang tali ni aku tak lepas T__T

Benda ni lah aku tak lepas, aku cuba, tapi bila dah sampai hujung tangan aku taknak lepas !! Aku kan suka gayut gayut ni, bila tak lepas aku rasa tak puas hati dan nak cuba lagi next time. 

Our Bombarian heroes,  dari yang hijau Yoi, Muzz, Iman dan Faiz. Ada lagi dua heroes Mizie dengan Zul tapi mereka tak dapat join sebab.........tidak diketahui.

Beliau yang ajet ajet boss itulah Boss kami! Thank you boss atas segala tunjuk ajar. And thank you dua-dua PT boss buat best and enjoy gila walaupun ada rasa nak pengsan sikit. hhahaha. 

Merekalah punca aku masih disini teguh berdiri bertahan apa jua halangan. hahaha. Takde diorang, maka tiadalah Wana. Cewah tak boleh belah sungguh. Carilah Wana, dia yang paling manja gitu. ahahaha.

PT memang best, tapi untuk kau yang tak sado tak fit tu, kenalah selalu PT supaya tak sakit badan lepas PT. Macam aku, bangun tidur esok paginya sakit satu badan hahah.  Takpe cuti sem aku PT sendiri dalam bilik eh. Haha.

Bye.

»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM