01 / 05 / 2014

Pandangan aku tentang lelaki yang merokok.

Assalamualaikum,

Aku bukan tak suka lelaki merokok, tak bermakna aku suka, tapi aku tak pernah terfikir pun - "Hm aku benci la lelaki merokok ni. Blacklist!!!"

Tidak oi. Takde masa pun nak fikir pasal ideal type bagai ni.

Tapi bermula dua minggu lepas, aku tengok "2 Days and 1 Night - Season 3 : Quit smoking project" dari part satu sampai la part 3.Tiga episode of Quit Smoking Project ni usaha untuk suruh member 2 Days and 1 Night berhenti merokok. 5 daripada 6 member show ni merokok.

Aku tengok diorang cuba berhenti merokok ditahan dari merokok.. macam orang gila...


the only one yang tak merokok sangat charmingggggg dan hanya gelakkan penderitaan 5+1 member yang lain je.

Rasanya tak merokok ni macam kualiti tambahan seorang lelaki? Macam "omg dia tak merokoklahh" Kata Wana sambil mata bersinar sinar *_* Idk, suddenly macam tersuka pulak dengan yang "Tidak merokok" gara-gara tengok episode ni. 

*_* /mata bersinar

»
«
  • Akak ! Hehe nak tanya . Hari apa dan jam berapa 2D1N ni disiarkan ? Lama sangat tak tengok since season 2 . Lupa jadinya . Tengok akak update ni terus rasa nak tengok balik 2D1N ni 😀

  • ahaha XD lama tak tgok 2D1N 😀
    samalah tak suka jgak org merokok nih.. bkn apa..
    bau asap tuh busuk camana tah.. tu belum effect rokok dkat kita yg tak merokok lagi TT^TT kalau diaorg nak gak rokok gi jauh2 XD ahaha dah abis isap baru datang nak sembang2 XD

    tapi kan suka tgok anime yg mrokok bwahahaha :3
    nampak cool XD nampak sexy (erghh benda bahaya tak faedah pun sexy) ahaha XD

  • Wana layan 2 days 1 night jugak ? Kita geng XD ngehehe

  • @ Anisyamir Leejo : Mestilahhhh, peminat setia dari season 1 lagi XD

  • @ Junkyo No Hikari : Kann !! hahahaha. Tapi sesetengah orang tu cool merokok sebab dia memang cool kot? bukan sebab rokok tu hahahahaha

  • @ Shaira Elianis : Hari khamis malam tak silap. saya pun dah lupa sebab dari dulu suka record je pastu ada masa baru tengok. Sekarang ni jarang tngok tv memang hadap Youtube je, cari channel KbsWorld Tv nanti dia upload 1D1N setiap kali lepas siar kat tv 🙂

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM