Home about Portfolio

Now that Im in KTM

27 . 03 . 2019 , Personal

First of all, if you guys hate Bella Astillah, you will hate this whole post too. Stay away from here I don't need people who think things work your way. Also, i know, i know. Hahahahaha

So aku harini kena naik KTM, jumpa boss nak tunjuk my system! Tapi entry ni bukan pasal tu la. Entry ni pasal how far Shah Alam to Seremban is. Tak pernah tahu pegi Seremban sejauh ni, dan sebanyak ini station nya.

Masa tengah rasa cam "Alamak jauhnya dah kena berdiri" then baru teringat. Dulu every single time balik Shah Alam dari Segamat, A(now i dont mention name so that people wont bash me, definitely not aliff aziz) mesti akan teman aku balik Shah Alam dulu, and then my parents akan hantar dia pergi ktm and dia akan balik seremban naik ktm. Sometime my parents ada terharu juga everytime hantar ke ktm tu hulur RM50 kan A???

And macam, imagine segamat ke shah alam pun dah penat like 3 jam. Belum before tu aku ajak pergi OS dulu pusing-pusing Popular tu la beli jajan la, tunggu bas la. Dah naik bas dua dua passed out.

Boleh tak nak biar je entry ni tergantung sebab malas dah nak tulis bye

»
«

SA

Wana is the name, 23 years old is the age, living the life happily is the forever dream.

Facebook page

Sponsor