15 / 04 / 2015

New Look & Wanaseoby.com

Assalamualaikum, After semalaman bersengkang mata akhirnya dapat jugak tukar rupa blog. Ternyata sukarnya menggunakan layout orang lain kerana memerlukan banyak penelitian untuk ubah mengikut cita rasa kita sendiri. Sementara ada internet ni marilah kita ambil kesempatan. Sebab esok dah nak balik Segamat dah.

Kenapa pilih design ni instead of kartun kartun, fancy fancy? 
Sebab sejak kebelakangan ni banyak benda , terlampau banyak benda yang terjadi yang membuat otak aku kurang berkartun dan ceria dah. Hm cepat kembalikanlah keceriaanku! Tak tahu la ni perasaan temporary ke perasaan sampai bila-bila but one thing for sure, I'm changed T_T  Okay dah masuk topik lain ni. Dah boleh buat entry lain dah pasal changed changed ni haha.

Korang perasan tak domain blog ni dah Wanaseoby.com? Actually dah lama dah beli domain ni cuma takde spirit nak buat entry pasal ni.haha. Dah lama dah teringin nak ada domain sendiri tapi asyik tangguh now dah ada. Yadah yadah!

Okay sampai disini sahaja. Goodbye and have a nice day !

»
«
  • wooow new design is sooo perfect **

  • thanks!

  • perfect ! serious it's sooooo pretty imma breathless

  • Anonymous

    wow kak wana pkai template apa ni?

  • best nye dah ade domain sendiri..^^

  • simple & klasik la design baru ni…

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM