26 / 05 / 2013

New look

Assalamualaikum,

»
«
  • wah mcm pesbuk :O

    Wana buatlah tuto mcm mn nak mulakan buat skin sendiri -.-

  • Skin akak yang sekarang ni nampak kemaslah ! omey auuu ~ Nurin suka 😀 xoxo gitu

  • wow . serious terasa macam tengah online facebook je ;p haha . cantik .

  • Someone: Hahaha kan, thankss :3

    Nurin Aqilah: Thanks nurin !! <3

    Ieyra Ghani : Saya still tak tau nak explain macam mana…………. yang saya tau bila buat skin semua kena type dan hafal sendiri cuma copy code untuk post je.

  • selalu wana type kat mn dulu?

  • @ Ieyra Ghani : Saya type dekat http://htmledit.squarefree.com/ :3

  • Wah, cantik! Macam facebook tp dua kali ganda lebih awesome!

  • Wah, cantik! Macam facebook tp dua kali ganda lebih awesome!

  • @h: Thanksssssss :3

  • Okay thanks wanaaaaa ^0^
    /campak sekebun cinta/

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM