30 / 10 / 2015

New look

Assalamualaikum, k jangan marah dulu please hahaha. Ya aku tahu baru je selang dua - tiga entry lepas aku tukar skin baru. I just can't help it.. macam hobi untuk tukar casing phone tu ha. Semalam dah try kawal diri dah macam "Please Wana tahan sikit je lagi" but then after  visiting blog hyung dan  Ajan terus tak boleh tahan nafsu tukar layout. Haha pergi salahkan mereka berdua! Inspiration:  http://www.mybloggerthemes.com/2015/10/swift-clean.html . Bye 🙂

»
«
  • Apa semua nii T-T Terharunya hahahahahaha

  • AHHHHHHH LAWANYA BLOG ;;
    NAK TUKAR DESIGN BLOG LAGI AH GINI ;;

  • Hyung, hebat gila tukar terus -_- hahahaha

  • Hahaha thank you inspirationnn

  • smart wooo… huhu

  • you have great layout btw!
    how you make it? ^^

    PujP

  • Cantik

  • Muy lindo layout free, me guusto! besos
    Gladiuska★ / mundo-sparky.blogspot.com

  • wanna cne nak buat mcm nie dh download dh tp bnyak file dlm tu mcm mne nak buat

  • Thank you 🙂

  • thank you *U* i edit the regular blogger simple template and it turned out like this lol

  • Thank you 🙂

  • Lepas download kena extract, lepas tu upload.

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM