06 / 07 / 2016

Nak update blog!

Assalamualaikum,
Ya Allah, lama dah tak update blog padahal banyak masa free tau. Asyik tak jadi post je, banyak dah gambar dalam phone diambil dengan niat nak post entry, asyik tak menyempat je sebab buat benda lain haiyaaa. Nak kata tak ada mouse, minggu lepas baru dapat balik ambik mouse kesayangan itew. #TeamTakBolehHidupTanpaMouseSebabSakitHati Maaf sangat-sangat kalau ada yang menunggu entry dari blog picisan ini.


 Sedang menonton drama ni, maigod, forever a fangirl of Bang Minah!  Tapi kali ni hero dia comel lah hahaha ;___;

Nothing much, pegi kelas balik kelas, keluar jalan, berbuka, bazaar, yang penting - cermin mata baru sebab spec lama hilang . Adios

Ada sesiapa tahu tak kenapa bloglist tak boleh update? Dah tambah blog dekat bloglist tapi dia tak keluar pun? T__T 
»
«
  • hero dia tu yang dalam citer The Girl Who Sees Smell x)))

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM