03 / 01 / 2017

My 2016 in a Blog Post.

Assalamualaikum and hi everyone. I need to be happy to post this kind of post because without the mood, I won't put my whole heart in the writing.

I'm gonna say 2016 was such a huge year to me, a year which completely changed me, my perception of certain things and the year which put me on a more realistic view of life, finally. Let's see some throwback of my 2016.

Semester 4

Semester 4 aku hectic sangat-sangat, aku rasa macam aku punya planner tu penuh gila nanti aku tunjuk apa yang jadi masa tu. Tapi penuh-penuh pun sempat keluar jalan-jalan ?

The most memorable achievement I have made during my semester 4 was getting the highest mark in Business Law Test 1. But then my result fell real hard in the end of the semester (I'm not going to make any excuse here) Conclusion of my semester 4: I did badly in my studies but I was happy? lol ?

Semester 5

I still can't get over my semester 5.  Semua ketawa, nangis, pelukan korang, semua ok semua. Semester 5 memang macam menyayangi dan disayangi. Sem ni jugak kitorang boleh buat gila, ada ke overnight Melaka bertiga perempuan tanpa plan terus amek barang gerak sebab nak happy kan Haja. And ada satu masa ni aku teringin satay aku terus call Hawa, Hawa terus suruh gerak call Haja, siap-siap terus redah. Ada satu masa ni aku teringin makan ketam masak lemak, Hawa Haja bawak he he he. Rindu sangat ni kalau jumpa boleh menangis tahu takk T_T

And korang tahu tak mesti ada budak dalam kelas yang troublemaker asyik tak tahu itu ini asyik asyik nak wasep tanya kan? ? Aku lah budak tu. Dan mangsa pertanyaan aku adalah Aiza!! Thank you Aiza for everything daripada sem 1 sampai sem 5 minta halalkan everything dan terima kasih sebab tak fedup love you ? <3

Boyfriends

My two boyfriends? Teka lah mana satu nombor satu mana satu nombor 2 okay. Akan setiasa panggil Atikah seorang boyfriend sebab dia protective sangat since zaman tak reti naik public transport semua dia yang guide and dia lah paling risau bila aku try sengsorang. Hehe. I am so lucky to have you guys ?

The happiest moments in 2016 was when Abid and Atikah planned my birthday surprise - paling best sebab ada semua Asyrina dan Aina. Sebab sebenarnya Atikah, Asyrina, dan Aina bukannya kawan di dalam group yang sama faham tak? hahaha. And my 2nd birthday surprise. Banyak benda best yang terjadi tapi kalau nak recall moment paling best mestilah bila orang surprise birthday kita yedok? Hehhe.

Thank you semua insan yang mewarnai 2016 aku he he he ? Alhamdulillah masih panjang umur untuk teruskan cita-cita. Tahun ni mestilah nak jadi seorang yang lebih baik. Amin.

Bye thank you for reading!

 

»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM