25 / 09 / 2015

Lucky.

Assalamualaikum, 
Lucky? Lucky apa ni? "Lucky I'm in love with my bestfriend" kah? (Ini adalah satu clue sekian terima kasih) Okay hentikan semua ini. Hai I'm back!  dengan rupa blog yang baru dan very lacey and very bajet kawai-ish gitu. Memang dah lama gila kan tak berkawaii-kawaii ni. Since my mood is now macam pelangi happy warna warni gitu, maka terjadilah design begini. Berseronoklah untuk mengembara okay. Maafkan andai pertukaran design ni menyusahkan mana-mana pihak membaca. 
Bila aku dah decide untuk guna blogskins, maknanya aku memang tak kesah pasal stats ke,seo ke, whatever i just wanna have fun gitew. Eh blog still under construction lagi tau ! Banyak lagi belum letak, dah tak larat dah hadap lappy ni haaaa. And about page tu inspired by tumblr! 
Alhamdulilah, lepas super-hectic-weeks berlalu, aku rasa lega sangat. Dah lah lega, dapat cuti pulak tu kan. Lepas ni final, doakan dapat buat yang terbaik untuk sem ni juga. Amin. 

Not everyone is lucky enough to have people who are willing to listen, to have shoulders to cry on. 

Bye ! 
»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM