10 / 07 / 2015

LIKE FINALLY!

Assalamualaikum,
Last update, 9 June, harini 9 July (update smalam) , sebulan tak update. Sodih bila naik sem je mesti tak dapat blogging gara-gara faktor internet dan masa yang tidak cukup. Eceh. Eh betul okay, aku masuk je semester ni, terus jarang contact dgn kawan-kawan. Jadi Najib kedua dah. Orang whatapps sikit je aku balas "Kejap eh ada kerja."  "kejap eh tengah meeting" gaiz pls understand me saya tak autakan semua fakta itu.

Disebalik sebulan yang busy, dapat jugak aku meletakkan pelbagai input kebahagiaan dan kesedihan dan kehabis-duitan. Setakat ni dah tiga event dah berjalan, alhamdulillah tinggal lagi dua atau tiga event. Satu event tu sangat besar okay hope everything went well 🙂 Nah share gambar sikit apaa jadi sepanjang bulan ni.

Naik sem baru tak bawak kasut jalan langsung, pakai selipar. Hahaha kebetulan pulak buy 1 free 1 so... 
Hedgehog dekat rumah dah jadi mummy. 

Shooting untuk video. Tutup mata bukan sengaja. Dia pegi hadap matahari nangis aku .
Event berbuka puasa.
Kalau awak nampak saya macam besar, besar lagi cinta saya pada awak. HAHAHA 
Cakap share sikit, memang sikit pun aku share. Hahahaha adoi. Banyak perkara dah lalui sebenarnya walaupun dalam masa yang singkat. Hidup dekat university bosan kalau asyik amalkan rutin pergi kelas -> makan -> tido. Jadilah exco ke, komander ke, suksis ke, so that korang boleh belajar management huhuhuhuhuhu . 
Ramadhan ni jugak rasanya dah 4-5 kali aku pergi bazaar dekat dataran segamat tu. Haih memang seronok je aku rasa Ramadhan kali ni. Tapi tulah, orang still tanya aku "Wana sihat tak?" "Wana tidur tak malam tadi?" sebab muka aku selalu pucat je. Hello itu muka aku takleh buat apa-apa T_T Eyebag taknak hilang T_T 
Haha kbye 
»
«
  • Anonymous

    I every time emailed this web site post page to all my associates, since if like to read it then my links will too.

    My webpage – cost of head gasket repair

  • Anonymous

    Keep on working, great job!

    Also visit my web page – smog check – auto repair service oxnard

  • Anonymous

    Hello, after reading this remarkable paragraph i am also cheerful to share my
    familiarity here with friends.

    Also visit my web page – AC Repair Simi Valley

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM