12 / 10 / 2014

Kembar sehari.

Assalamualaikum,

Oh~~ nak cite apa harini ~~ ohhh~~ ok kenapa ai jadi macam ni lepas lama tak update ~~

Story ini bermula pada suatu malam apabila ....

Esoknya kitorang pakai baju sama pergi Plaza Alam Setral a.k.a my second home (-_-) masa jumpa dia, memang awkward sikit macam "woi malu ah kang orang pandang kita" dahla baju sama, shawl lebih kurang sama, nasib baik muka sorang jawa sorang kelantan. ha ha ha. ((ceteka aku kelantan ke jawa?)) 
Pastu kitorang pun bantai jelah jalan tanpa menghiraukan pandangan orang lain. Seriously.. sepanjang kitorang jalan kat PAS (Plaza Alam Sentral hokay) semua orang asyik nak tanya je kitorang ni kembar ke??? "Eh adik ni kembar ke?" "Kembar eh?" Kitorang berdua pulak duk tipu sunat "Haah kembar" Promoter pun ingat kitorang kembar, pelayan restoran pun duk tanya kitorang kembar ke? 
Like seriously la kan, kalau kitorang bebetul kembar macam mana? Tak ke macam hangin orang asyik tanya je "kembar ke?" 
Tapi sebenarnya, masa kitorang zaman darjah 4 dulu, kitorang sama-sama freehair (haa kau) . Rambut sama panjang, cuma dia punya rambut selak kiri aku punya rambut selak kanan. Sweet tak weols. Selalu jugak orang cakap kami serupa. Wellsssssss 

Kbye.


»
«
  • Anonymous

    I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?

    Plz respond as I'm looking to create my own blog and would like to
    know where u got this from. thanks a lot

    Review my web blog: flashcard cho be

  • Anonymous

    Bila akak nak update baru ?

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM