26 . 05 . 2011
How to use your own cursor

How to use your own cursor

26 . 05 . 2011

This tutorial is for anyone that wanted to have their own design of their web's cursor. Visit this page for the live preview.

1. Go to Template and then click Edit HTML.
2. Find for code  ]]></b:skin> or ( </style> for classic template).
3. Paste the codes below before the codes that you just found.

body{
cursor:url(YOUR CURSOR URL),progress;
}

4. Save 🙂

»
«
  • kalau tak pakai url, means kita buat cursor kita sendiri, mcm mana eh?

  • Memang kena pakai url, kalau tak pakai tak jadi cursor namanya XD LEpas buat kan, upload dekat mana-mana then ambik url cursor tu ^^

  • Thanks for the tuto. 🙂

  • Kak Wana , if dekat html blogskins yang saya download tu takda Body{ . Nak buat macam mana eh ?

  • Hai. mesti ada code tu. Kalau takde memang pelik.

  • This comment has been removed by the author.

»
«