26 / 05 / 2011

How to use your own cursor

This tutorial is for anyone that wanted to have their own design of their web's cursor. Visit this page for the live preview.

1. Go to Template and then click Edit HTML.
2. Find for code  ]]></b:skin> or ( </style> for classic template).
3. Paste the codes below before the codes that you just found.

body{
cursor:url(YOUR CURSOR URL),progress;
}

4. Save 🙂

»
«
  • kalau tak pakai url, means kita buat cursor kita sendiri, mcm mana eh?

  • Memang kena pakai url, kalau tak pakai tak jadi cursor namanya XD LEpas buat kan, upload dekat mana-mana then ambik url cursor tu ^^

  • Thanks for the tuto. 🙂

  • Kak Wana , if dekat html blogskins yang saya download tu takda Body{ . Nak buat macam mana eh ?

  • Hai. mesti ada code tu. Kalau takde memang pelik.

  • This comment has been removed by the author.

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM