26 / 09 / 2012

How to add Navigate-able box to your blog – Style 2

Assalamualaikum,coding ini khasnya dibuat untuk Simple Template, denim dan lain-lain template Designer. Navigate dia macam classic template/blogskins tapi untuk diletakkan di sidebar template designer ^^

Click here to see live preview.

 

To have this kind of tab simply follow instructions below. 

1. Copy and paste these codes to http://htmledit.squarefree.com/. In this website you may edit this tab the way you want, you may change the colors, the style, and the content of this tab box. 

2. Once done, go to Home > Layout > Add  a gadget > Pick HTML/Javascript
3. Paste the codes you have edited and save immediately. Do not click 'Rich Text' or else the codes will automatically corrupted. 

Goodluck! Any questions and problem you may comment down below or ask me on my Ask.fm.

»
«
  • WOAH. CANTIK GILEHHHH :O

  • @Nabilah :Thankss n__n

  • Nak guna nie,, tapi I think akak salah bg kod sebab kod nie, sme dengan ko tuto nie: Navigate-able Box for Sidebar..
    hee ^^V

  • kak Wana , Kat mana nak letak link page? T.T

  • @Bibie Bieha : Thanks bgtau ^^

    @Fyll time muslimah : gantikan onclick="document.getElementById('wnsb').innerHTML=document.getElementById('4').innerHTML" kepada href="LINK" :3

  • Boleh tak nak buang "Navigate around. Replace this with anything…." Dia terus ke tab 1.

  • @Aisya Fauzi: paste benda yang sama dengan tab 1 dekat navigate around blahblah tu.

  • akak,kita guna freebies ni tau ? :3

»
«

A personal & design blog based in Malaysia. Blog is still under construction but enjoy your visit!

Search this blog

category

Blogging Personal Tutorials Freebies Category Category

subscribe this blog

My Bloglist

Sponsor


Random post from this blog



© 2011-2017 WANASEOBY.COM