How to add image hover – Style 1

06 / 02 / 2012


hover to view demo 

Blogskins/ Classic template : Paste codes ni sebelum code </style>
Template designer : Paste codes ni sebelum ]]></b:skin> 

»
«
  • kenapakan wana , semua code image hover wana , semua tak jadi dalam skin kita? yang img{ tu selalu tak jadi , tapi img : hover{ tu jadi pulak . okay pelik -,-

  • maybe sebab skin byhah dah ada script img lain kot ._.

  • Wana kalau nak buat dekat washed denim template macam mana eh ?

  • @Iron lady : tak sama ._. okay dah update untuk denim punya ;3

  • wana,macam mana nak letak link ni kat post je?

  • @Farah namirah : Saya nak bagi code tapi saya tak boleh bukak blog awak . Sorry

  • Use it 🙂

  • Izin repost

»
«
WANA, TWENTY ONE
The girl on the left telling you to have a happy reading!

+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM