06 / 02 / 2012

How to add image hover – Style 1


hover to view demo 

Blogskins/ Classic template : Paste codes ni sebelum code </style>
Template designer : Paste codes ni sebelum ]]></b:skin> 

»
«
  • kenapakan wana , semua code image hover wana , semua tak jadi dalam skin kita? yang img{ tu selalu tak jadi , tapi img : hover{ tu jadi pulak . okay pelik -,-

  • maybe sebab skin byhah dah ada script img lain kot ._.

  • Wana kalau nak buat dekat washed denim template macam mana eh ?

  • @Iron lady : tak sama ._. okay dah update untuk denim punya ;3

  • wana,macam mana nak letak link ni kat post je?

  • @Farah namirah : Saya nak bagi code tapi saya tak boleh bukak blog awak . Sorry

  • Use it 🙂

  • Izin repost

»
«

A personal & design blog based in Malaysia. Blog is still under construction but enjoy your visit!

Search this blog

category

Blogging Personal Tutorials Freebies Category Category

subscribe this blog

My Bloglist

Sponsor


Random post from this blog



© 2011-2017 WANASEOBY.COM