24 / 05 / 2015

Group Assignments?

Assalamualaikum,

"Kak, macam mana buat group assignment sebab saya jenis awkward tak reti bergaul" 

Tak muat kot ask.fm tu nak balas full story. Okay bradarrr and sistarrrrr biar saya flashback dulu. Dulu Wana ni masa mula-mula masuk semester satu pun macam awkward penguin, tapi ekceli my classmate sangat friendly. Awal-awal dah mintak nombor and buat group kelas. Dalam group kelas aku aktif (be active in class group for a while k) masing-masing hanya kenal nama, tak kenal muka sangat. Then kita cam "Oh ni Ahya" "Oh ni Aiza" then naturally akan tegur dalam kelas. Ada sorang ni "Oh kau lah Wana?"

Tapi aku ni jenis takde geng, duduk je mana mana suka. Gerak sorang. Idk it's a natural flow kot kalau lecturer suruh bahagikan group, orang akan tanya aku "Wana dah ada group belum?" " Kalau takde join kitorang" "Haa group Mai kosong, masuk group tu". People actually kisah kita dah ada group ke belum, see how caring my classmate are. hakhak

Jangan risau sangat sambung belajar tu, just be kind to everyone 🙂

 Group Assignment MGT, time ni aku tuang habis sebab ada event. Sorry korang T_T  (Sorry to Abid sebab dia yang ambik gmbr ni last last dia yang takde dalam gambar hahaha) Thank you so much. Someone please help me getting out from the selekeh zone pls pls.

Assignment Arab. Kitorang kena buat video dan kami stay JB for few days memang best gila <3

Assignment MKT. "Nanti aku bagi hang hadiah hang campak" Kata Zulfiqar kepada Wana. Abid si cameraman memang suka ambik candid kan kan.

Familiar faces? Yes. Kadang kadang kalau ada group assignment kita cari orang sama je. Kadang-kadang kebetulan je.

Bye.

»
«
  • selamat malam..lamanya tak jenjalan sini…malam ni melawat semua org 😀
    syira mencari sponsor utk ga akan dtg..boleh PM PAGE FACEBOOK : BLOG SYIRA LOKMAN ^_^

  • kakak memang lucky dapat classmate yang sporting :3

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM