10 / 11 / 2015

Freebies Printables

Assalamualaikum and haii guys.

Dulu dah pernah post pasal Printable Calendar kan. Kali ni tuan punye belog nak bagi freebies printables buat yang minat journaling, craftling, planning, pape jelah.

Warna yang dipilih memang sangat random (for fun kan). Korang boleh print dekat atas kertas biasa ataupun kertas sticker (recommended!) and simply tampal je atas diary/planner/whatsoever. Jom kita jadi #TeamMainKertas sama-sama!

CLICK HERE TO DOWNLOAD PDF FILE

Tell me if you are using and tag me kalau post kat insta ke apa keee i'm excited to see your outcomes. Bye 🙂 
»
«
  • kak wano link tu memang keluar web pelik eh? –'

  • Anonymous

    kak wana tahu tak kat mana nak cari kertas sticker ?

  • Dekat popular, dekat mydin ada jugak. Dekat bookstore selalunya ada 🙂

  • thank you bagitauuuu ada silap dah baetulkan 🙂

  • weeeeeeeeeee thanks wana omey!

  • thanks kak wana,saya amik!

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM