13 / 11 / 2012

Floating music player for Audioplay users

This mini floating music player box are for http://www.strangecube.com/audioplay/ users only. Click here to see live preview of the player box. Sorry I don't provide the tutorial of using Audioplay, it requires direct link of mp3, please google on how to get mp3 direct link.

1. Edit the codes 

Edit the codes first using http://htmledit.squarefree.com/. Replace "content here" with the codes generated by Audioplay.

2. Apply the codes

For blogskins pr classic template users, place the codes under </style>
For Blogger template designer users, place the codes in HTML/Javascript on your sidebar. Don't forget to leave the title empty. 

»
«
  • Saya nak guna ya. Thank you 😉

  • nice tuto kak wana,,,:D hehe

  • // Amirul Aimaduddin \ : thankss

    @Aira Dawson : Welcome ^^

  • ehh , tak pe2 . saya dah dpt . wrong click punye psl . sorry:)

  • ehh , saya dah buat bnyk kali . tpi tak jadi . music semua keluar . tpi dia straight kepada yg after hover . humm . binggung . bole tolong ?

  • Kenapa tak jadi ye wana? :/

  • @ken : Cuba save terus ^^

  • Saya tak paham, boleh terangkan ? 😀

  • @Schara Fina : Tak faham part mana? ^^

  • kak wanaaaaaa. rasa nak menangis tengok tutorial kak wana. haha. serioously the best!

  • Music player codes tu macam mana ya? 😀

  • Music Player Codes tu macam mana ya? 🙂

  • @ SyafiqahRadzi : Thankssss
    XD

    @ NursabrinaFarhanah : Cuba tengok tutorial bahagian music player, ambik yang audioplayer,

  • kak wana, kenapa lagu dia tak keluar?

  • @nina : saya tak boleh check sebab profile awak unavailable.

  • kak wana, lagu dia tak keluar lah 🙁

  • @Nur Yasmeen : Guna url .mp3 , bukannya url youtube

  • kak wana , mane nk dpt url mp3 eh ? tak tahu laa

  • Nice 🙂 Thank you, thank you ^^

  • Kak Wana, macam mana nak dapat url mp3? saya punya semua dah okay, lagu je tak keluar.

  • kena upload dekat mana-mana webhosting. Macam webs.com 🙂

  • kak wana macam mana nk dpt url mp3 tu , tak dapat punn . kak wanaaa macam mana ni T.T

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM