28 / 05 / 2015

Festival Belia Putrajaya 2015

Assalamualaikum,
Last week last minute tetibe Syina ajak pergi FBP2015, dah lah ajak last minute, pastu suruh cepat. Nasib baik ku baru balik dari kenduri dah separuh siap! haha

Mula-mula sampai dah tengok autoshow. Aku tak berminat dengan kereta, diorang berminat lah. Maybe aku kena ada kereta dulu kot baru berminat dengan kereta? haha. Tapi gempak ah speaker tu keboom keboom menari. Speaker jelah yang mampu acah-acah nak meletup tapi tak explode pun.

"Nana taknaklah aku nampak gemuk dalam ni" Lupa ke kita memang demok.

He used Paint Tool Sai and a graphic tablet. Meanwhile aku guna Paint Tool Sai untuk buat garis-garis je what is life.

Okay Sam, okay .

Okay bosannya kan. Sebenarnya aku lupa apa jadi pada hari itu. Yang aku ingat,  balik penat gila sampai tidur dalam kereta then shawl habis terlingkup! hahahaha. Bye!

»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM