30 / 10 / 2015

Face mask paling best.

Assalamualaikum,

Hi uols, saja nak share mask favourite yang aku pakai selama ni. Dari dulu lagi, aku memang gilakan face masks and asyik beli dari banyak-banyak. Tapi since aku try My Beauty Diary Black Pearl, sekarang aku asyik pakai yang ni je Dah jadi pengguna setia, haha.

Aku start dengan pakai yang satu kotak dua paket tu, beli dekat Watsons, harga lebih kurang RM7 lebih camtu. Lepas pakai tu, aku rasa kulit glowing lain macam so aku pun terus "K ni mask paling best k k omg ni paling nice paling berkesan k k". Then lepas dah suka sangat yang ni, aku start beli yang satu kotak punya. Harga lebih kurang RM40, RM39.90 to be accurate. Dalam ni ada sepuluh pcs.

Bagi aku My Beauty Diary memang best (tak kira lah extract & function yang mana pun) tapi bila pakai Black Pearl ni paling aku terasa "wow glowingnya" lepas pakai. Hahahahaha so memang melekat jatuh cinta habis sampailah sekarang. Suka sangat mask ni sebab dia improve skin complexion. Yeay
Beware of fakes tau. Dapatkan dari penjual yang sohih, sebab banyak sangat yang tak original dekat pasaran. For your information sebenarnya aku terbeli dua kotak My Beauty Diary yang fake punya. Harga murah sebab tu excited nak beli, rupanya fake :/ So beware eh, nanti rosak pulak kulit muka.
Bye! 
»
«
  • nmpk cam best je. thanks share. dh lama nk beli mask tpi taktau mana 1 yg bagus kekeke

  • Nampak best je mask ni. Boleh try la nanti 🙂 Thanks sebab review 🙂

  • Thanks baca 🙂

  • no problem! Memang best pun 🙂

  • yg fake tu,kak wana beli kat mna eh?

  • skrg ni ssh nak jumpa yg ori punya , dlu ada jual kat watsons TT.TT tapo skrg takda , akak beli kat na ?

  • kat watsons lah saya beli , haha XD

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM