13 / 12 / 2015

Desperatenya seorang Wana.

Ni lah Wana tu! Gi kejor dia ! 
Assalamualaikum, minggu lepas aku balik Shah Alam kejap, sebab banyak tertinggal barang. Normal, sangat normal bagi setiap sem. Lepas tu aku balik aku pishang tak tau nak buat apa, aku pun edit lah blog. Mula dengan design header (padahal dah banyak header aku buat tapi tak jadi sebab takde motif untuk teruskan). Setelah dua hari berlalu, dan tibalah masa untuk aku balik ke Segamat, blog tak sempat siap. 
Bila dah balik Segamat memang takde internet dan masa untuk edit blog. So aku pun macam k.....terpaksa biar private selama seminggu and macam sedih sikit. Ramai gak tanya kenapa takleh bukak blog. Time camni la korang rasa kehilangan ye dok? Hahaha. 
Lepas tu 3 hari lepas aku balik Shah Alam semula sebab phone aku rosak. Ni lain cerita ok. Bila dah balik Shah Alam aku busy makan, tidur, dan berfoya-foya. Okay gurau. Okay tak sure gurau ke betul. Pastu aku amek masa sikit untuk edit blog, tapi aku tak rasa nak edit design minggu lepas tu, aku rasa dah tawar hati nak teruskan. 
So aku pun cam tenung screen lama gila cari inspiration tapi tak keluar-keluar. So aku pun cari template free ah lantaklah nanti dah ada inspiration aku buat. Btw, link link social tu aku tak letak lagi okay. 
Sementara tu kita stay sini kay? happy reading!  
»
«
»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM