28 / 02 / 2014

Dah takde, baru nak hargai.

Assalamualaikum,

Apa yang dah takde? ASTRO !!! Okay so - hm hm astro terputus atas sebab-sebab yang tertentu. Abah dah try betulkan sendiri, tapi nampaknya tak menjadi. Tak tau la apa pakcik tu buat dekat wayar astro rumah aku T_T sampai bila nak tunggu T_T

Dah la aku memang follow up semua kdrama kat tv tu. Apa yang mampu hanya tengok balik record-record yang dah ditengok.

Barula nak terasa kehilangan... tak dapat tengok Slugterra pagi-pagi. huhu T_T

»
«
  • Internet ada, apa guna ada internet tpi x guna bila kecemasan.. ^°^

  • sama! /put my hands up/ TT^TT

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM