Classic template: Comment link on your blog not working?

11 / 01 / 2012

Assalamualaikum.
Tutorial ni adalah untuk mereka yang mempunyai masalah butang komen tak keluar apa-apa walaupun dah click. Pastinya bagi pengguna blogskin.

Pergi ke Blogger Dashboard >> Settings >>  Posts and comments

Yang paling penting part Comment Form Placement tu, pilih Pop-out window.
Wasalam. 

»
«
  • thankyou wana. 🙂

  • welcome ;>

  • ohhhh yes ! thnkss Wana 🙂

  • @nurul syazwana; welcomee 😉

  • Aik. Alaaaa akak, saya nak yang mcm akak. Saya punya ni dia keluar ke window laen and full page 🙁

  • kalau tak de "embeded below post"?

  • akak, kalau nak reply macam mana? macam blog saya, ada orang comment, tapi saya tak boleh nak reply

»
«
WANA, TWENTY ONE
The girl on the left telling you to have a happy reading!

+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM