11 / 01 / 2012

Classic template: Comment link on your blog not working?

Assalamualaikum.
Tutorial ni adalah untuk mereka yang mempunyai masalah butang komen tak keluar apa-apa walaupun dah click. Pastinya bagi pengguna blogskin.

Pergi ke Blogger Dashboard >> Settings >>  Posts and comments

Yang paling penting part Comment Form Placement tu, pilih Pop-out window.
Wasalam. 

»
«
  • thankyou wana. 🙂

  • welcome ;>

  • ohhhh yes ! thnkss Wana 🙂

  • @nurul syazwana; welcomee 😉

  • Aik. Alaaaa akak, saya nak yang mcm akak. Saya punya ni dia keluar ke window laen and full page 🙁

  • kalau tak de "embeded below post"?

  • akak, kalau nak reply macam mana? macam blog saya, ada orang comment, tapi saya tak boleh nak reply

»
«

A personal & design blog based in Malaysia. Blog is still under construction but enjoy your visit!

Search this blog

category

Blogging Personal Tutorials Freebies Category Category

subscribe this blog

My Bloglist

Sponsor


Random post from this blog



© 2011-2017 WANASEOBY.COM