10 / 01 / 2017

Some changes in blog design & more updates

Assalamualaikum and hi. This is not a random update, nak bagitau some info pasal blog ciked.

Berikut adalah rupa baru yang di- adjust sedikit untuk disesuaikan dengan future template shop yang saya akan publish hehe. Ya Allah, bahasa melayu yang terabur. Future shop tu entah bila lah nak siap punya lah lama nak setup, yolah, nak kena setup subdomain untuk preview, nak kena setup live preview, setup file, setup shop, setup blog untuk template support, email for support dan sebagainya. Tengah elok2 setup shop tetibe rasa macam tak sesuai dengan rupa blog terus kena tukar sikit, wana memang begini. Jujur nervous, sebab communication system maybe lebih kurang dengan tempahan edit blog. Semoga dipermudahkan, amin.

Tutorial List dah update semua link, dah takda yang broken link Insyaallah. Kalau ada minta tolong inform ya.

Email List!

Siapa nak join basic learning ala-ala playground gitu boleh subscribe dekat Email Form atas blog ni. Nanti every week saya akan hantar satu atau beberapa basic tutorial lebih kurang macam ni, tapi tak serabut macam ni lah. Hahaha.  And bahasa yang akan digunakan adalah bahasa Wana-yang-cakap-melayu-tapi-term-selalu-english.

Tu je kot, nanti dah settle kita bincang elok-elok lagi ya! byeeee

»
«
  • Oh.

    CANT WAIT *O* GOODLUCK WANA!

    • Thank you! sorry lambat reply ;_;

  • Aqilah Shahirah

    macam mana kak wana preview blog dalam laptop and pc apple tu??

    • akak edit gambar – cuba google “mockup”

      • Aqilah Shahirah

        ok thanks kak wana

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM