Category: Blogging


Happy birthday Shakirul + My DIY birthday Card

November 13, 2016

  Assalamualaikum everyone, first of all; I want to say sorry for having a boyfriend after all the fuss of saying that I don’t want to have one hahaha. I’ve been giving the clues since I posted my The Little Things entries. Tapi dah stop tulis entry tu sejak pergaduhan bersama beliau yg cemburu dan berkata saya sengaja […]

Read More

Haja Nordin

August 21, 2016

Assalamualaikum, Kepada perempuan yang buat aku nampak hodoh dalam setiap selfie sebab ko lawa (spoil betul lah), dan kepada perempuan yang dalam kelas mesti nak duduk depan dan bersemangat waja dan membuat aku duduk depan jugak. kepada perempuan yang tak boleh aku koyak sikit sat lagi pm aku tanya kenapa, kepada perempuan yang suka selfie […]

Read More

Birthday Surprise yang kedua

July 21, 2016

Asslamualaikum, ergh tak habis-habis kan nak cakap pasal birthday -_- padahal dah tepat dua bulan lepas dah birthday aku sebenarnya. Aku check kalendar terkejut, sebab wah tepat-tepat 7 July pulak harini. Okay spoil, masa aku tulis ni, aku dah lambat nak balik kampung, so aku tak sempat update gak. Harini 22 July dah. Punya lah […]

Read More

7 Mei – Hadiah Birthday

May 9, 2016

Assalamualaikum, Kesinambungan entry tadi, 7 Mei – Birthday Surprise. First of all, sorry for the low quality pictures because I captured all this in my room which don’t have any natural sunlight at all. Ikang, dia bagi 20 pcs of Nature Republic’s Aloe Vera masks. Fyi, saya peminat mask muka, so seronok sangat dapat ni […]

Read More

7 Mei – Birthday Surprise

May 9, 2016

Assalamualaikum, Aku tau korang tak kenal kawan aku, tapi aku main sebut je nama hahaha. Start dengan Syina ajak pergi Setia City Mall minggu lepas. Dia macam tiba-tiba ajak paksa tau, sampai pujuk-pujuk. Padahal masa tu tengah pening sebab Ikang ajak keluar jugak pada hari yang sama. Bila bincang-bincang dengan Ikang, Ikang setuju nak tangguh […]

Read More

Sampul Duit

March 30, 2016

Assalamualaikum,So lepas aku update pasal tong sampah tu, kawan aku ingatkan aku pada sesuatu. Korang tak marah kan aku teruskan #TheLittleThings ni? Ala saja nanti dah besar mesti baca gelak-gelak entri-entri gini hahaha. So cerita bermula apabila aku dah siap pergi kelas, pastu aku haus gila, aku pergi mesin gedegang. Padahal dah lambat, tapi haus […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM