Category: Blogging


21st Birthday

June 3, 2017

Hi and assalamualaikum. Happy Ramadhan everyone! We UiTM students are on a week holiday and I was supposed to get a new theme for my blog but I ended up using the same theme with some minor renovations lol I just can’t create a better theme for now. This entry will be an appreciation post. So, on […]

Read More

Things I want to achieve before 22

May 7, 2017

Assalamualaikum everyone, I’ve added some invisible flying balloons on my blog because it’s my birthday. Welcome to my blog party, you can always click here for some foods hehe. This entry is not really a list of goals post (that sounds very ambitious and wow) but merely things that I want – for now (lol) […]

Read More

Updates

April 23, 2017

Assalamualaikum guys, I am writing this post as I finally subscribed to Digi Add-Ons Rm10 – 10gb for 5 days, and started to take a look on my blog again. I was about to update all the stuff I left behind – but I realized that I’ve forgotten so many things………….. which lead to this […]

Read More

Kucing baru!

February 26, 2017

Assalamualaikum, hyeeeee. Actually dah lama nak post since bela deme ni tapi seperti yang saya sebut dalam entri lepas camera boek takde nak tangkap gambar. Last-last pasrah je amek jelah gambar guna phone ni. Lighting pun lighting dalam bilik. Selimut pun selimut barai oh my god apabila anda terlampau risau. Lek lek sudah lah kan. […]

Read More

Random | Kio 2.0 Notice

February 24, 2017

Hi everyone, moh la kita buat entry random seperti yang selalu ku lakukan tetibe untuk rant segala yang terjadi. Kekangan untuk buat entri Masalah sekarang ni satu je, nak buat entry haul tapi camera takde. Phone ber-camera pun takde sejak phone oppo aku rosak. Dalam rumah ni yang pakai iphone pun dia pegi jual sebab […]

Read More

Sambung Degree

February 17, 2017

Assalamualaikum and hi semua. First sorry sangat sebab private blog lama-lama. Beberapa minggu lepas adalah minggu yang sangat teruk dan lebih teruk bila saya decide nak ubah design padahal mood tak berapa nak okay. RIP my blog stats. I guess blog private tu dah jadi ciri-ciri Wanaseoby je. So yeah pada 5/2, semua student UiTM […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM