Category: Blogging


Updates

April 23, 2017

Assalamualaikum guys, I am writing this post as I finally subscribed to Digi Add-Ons Rm10 – 10gb for 5 days, and started to take a look on my blog again. I was about to update all the stuff I left behind – but I realized that I’ve forgotten so many things………….. which lead to this […]

Read More

Kucing baru!

February 26, 2017

Assalamualaikum, hyeeeee. Actually dah lama nak post since bela deme ni tapi seperti yang saya sebut dalam entri lepas camera boek takde nak tangkap gambar. Last-last pasrah je amek jelah gambar guna phone ni. Lighting pun lighting dalam bilik. Selimut pun selimut barai oh my god apabila anda terlampau risau. Lek lek sudah lah kan. […]

Read More

Random | Kio 2.0 Notice

February 24, 2017

Hi everyone, moh la kita buat entry random seperti yang selalu ku lakukan tetibe untuk rant segala yang terjadi. Kekangan untuk buat entri Masalah sekarang ni satu je, nak buat entry haul tapi camera takde. Phone ber-camera pun takde sejak phone oppo aku rosak. Dalam rumah ni yang pakai iphone pun dia pegi jual sebab […]

Read More

Sambung Degree

February 17, 2017

Assalamualaikum and hi semua. First sorry sangat sebab private blog lama-lama. Beberapa minggu lepas adalah minggu yang sangat teruk dan lebih teruk bila saya decide nak ubah design padahal mood tak berapa nak okay. RIP my blog stats. I guess blog private tu dah jadi ciri-ciri Wanaseoby je. So yeah pada 5/2, semua student UiTM […]

Read More

My 2016 in a Blog Post.

January 3, 2017

Assalamualaikum and hi everyone. I need to be happy to post this kind of post because without the mood, I won’t put my whole heart in the writing. I’m gonna say 2016 was such a huge year to me, a year which completely changed me, my perception of certain things and the year which put […]

Read More

Uncle Tetsu Cheesecake (is bae)

December 15, 2016

<Assalamualaikum, so sejak dulu lagi memang teringin nak makan Cheesecake dari Uncle Tetsu ni. Dulu masa pergi Sunway Pyramid dengan Shakirul Neymar Alexander the Great, dia tak bagi sebab masa tu aku pun boleh tahan bengap juga. Aku bukan nak pi check kedai ni halal ke tak. Instead, aku pergi google Uncle Tetsu halal ke […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM