wana seoby
Read All Latest Post


Kucing baru!

Assalamualaikum, hyeeeee. Actually dah lama nak post since bela deme ni tapi seperti yang saya sebut dalam entri lepas camera boek takde nak tangkap gambar. Last-last pasrah je amek jelah gambar guna phone ni. Lighting pun lighting dalam bilik. Selimut pun selimut barai oh my god apabila anda terlampau risau. Lek lek sudah lah kan. […]


February 26, 2017
5 comments
Random | Kio 2.0 Notice

Hi everyone, moh la kita buat entry random seperti yang selalu ku lakukan tetibe untuk rant segala yang terjadi. Kekangan untuk buat entri Masalah sekarang ni satu je, nak buat entry haul tapi camera takde. Phone ber-camera pun takde sejak phone oppo aku rosak. Dalam rumah ni yang pakai iphone pun dia pegi jual sebab […]


February 24, 2017
1 comment
Sambung Degree

Assalamualaikum and hi semua. First sorry sangat sebab private blog lama-lama. Beberapa minggu lepas adalah minggu yang sangat teruk dan lebih teruk bila saya decide nak ubah design padahal mood tak berapa nak okay. RIP my blog stats. I guess blog private tu dah jadi ciri-ciri Wanaseoby je. So yeah pada 5/2, semua student UiTM […]


February 17, 2017
10 comments
My 2016 in a Blog Post.

Assalamualaikum and hi everyone. I need to be happy to post this kind of post because without the mood, I won’t put my whole heart in the writing. I’m gonna say 2016 was such a huge year to me, a year which completely changed me, my perception of certain things and the year which put […]


January 3, 2017
No comment
Uncle Tetsu Cheesecake (is bae)

<Assalamualaikum, so sejak dulu lagi memang teringin nak makan Cheesecake dari Uncle Tetsu ni. Dulu masa pergi Sunway Pyramid dengan Shakirul Neymar Alexander the Great, dia tak bagi sebab masa tu aku pun boleh tahan bengap juga. Aku bukan nak pi check kedai ni halal ke tak. Instead, aku pergi google Uncle Tetsu halal ke […]


December 15, 2016
No comment
10 reasons why you should marry me

1. I don’t have a Twitter account. You won’t have to deal with all the hints your future wife gonna retweet just for you to see. You are absolutely hint-free, you are in the safe zone and you don’t have to pretend as you didn’t get any idea of the hints. Tipu je. bye   2. […]


December 8, 2016
No comment