wana seoby
Read All Latest Post


Haul | Eversoft Skinz UVWhite Skincare Set

Hi everyone dah lamaaaa sangat nak update ni tapi disebabkan dekat sini saya rasa macam “omg nak tidur” je everytime dah hadap laptop i can’t help. Memang nak cari skincare baru dah lama dah sebab dah lama sangat tak ada fix skincare routine, asyik pakai sabun asal ada je kat rumah tu plus moisturizer. Tapi […]


March 14, 2017
No comment
Haul | Cute Stationery

Assalamualaikum, and hi! Dah lama sangat nak post apa yang saya beli haritu yang dah lama sangat-sangat tapi tak ada camera nak tangkap gambar. So berjasakan Samsung punya camera I managed to take many blog-worth haul pictures i was about to complain the lighting and angle tapi pls wana don’t think too much haha deng […]


February 28, 2017
4 comments
Wanaseoby’s Haul | Lawak Kampus Official Goodies

Hi assalamualaikum everyoneeeeeeee, harini¬†saya nak share goodies lawak kampus yang saya beli dekat 7 Eleven Segamat tempoh hari. Nampak je terus beli sebab excited. Tapi sis pilih yang murah jela yang mahal-mahal tu alahai tunggu orang belanja jelah krikrik. Benda ni comel sangat sangat geram tau everytime nampak mesti nak kena puji dulu takleh duk […]


September 29, 2016
No comment
Wanaseoby’s Haul | Birthday Present

Assalamualaikum, Hi everyone harini saya nak share birthday present haul walaupun birthday dah empat bulan yang lalu……..krikkrik…… thank you everyone buat 20 tahun saya sangat bermakna sebab bulan 9 pun still dapat hadiah lagi hahahahhahahah korang boek doh. Amaran : Entri ini banyak gambar, tapi takde kata-kata sebab penulis tak ada mood. Kalau tak ada […]


September 29, 2016
No comment
Wanaseoby’s Haul : Kedai Ustaz Kompleks PKNS

Assalamualaikum, hi semuaaaaa Baru-baru ni aku pergi Kedai Ustaz dekat Kompleks PKNS Shah Alam, kedai ni kau datang la pukul berapa pun mesti penuh orang. Kedai Ustaz pun lambat tutup sebab orang tak berhenti-henti masuk dan memilih barang. Yang best pasal kedai ni sebab kedai ni jual barang dengan harga yang sangat-sangat murah dari harga […]


July 7, 2016
No comment
Wanaseoby’s Haul | Notebooks & Planner

Assalamualaikum, dah lama nak buat entri ni, tapi kali ni baru sempat nak buat. Heee. Okay sepanjang cuti ni, ini lah buku-buku yang berjaya ditawan.  View dari bawah. Semua tebal-tebal.  TYPO A4 Campus Notebook – 240 pages Buku ni beli dekat Typo dekat Setia City Mall, ada sale, 3 buku RM45. Gila tak beli?! Dah […]


May 11, 2016
No comment