25/04/2017

Hi and Assalamualaikum everyone. My week is so hectic with test and presentation but yet I still want to update an entry tonight because bro I purchased the RM10 add-ons data just for my blog kot (and downloaded a lot of Shin Chan episodes at animemalay.net lel can’t resist) how to not update entry at […]

14/03/2017

Hi everyone dah lamaaaa sangat nak update ni tapi disebabkan dekat sini saya rasa macam “omg nak tidur” je everytime dah hadap laptop i can’t help. Memang nak cari skincare baru dah lama dah sebab dah lama sangat tak ada fix skincare routine, asyik pakai sabun asal ada je kat rumah tu plus moisturizer. Tapi […]

28/02/2017

Assalamualaikum, and hi! Dah lama sangat nak post apa yang saya beli haritu yang dah lama sangat-sangat tapi tak ada camera nak tangkap gambar. So berjasakan Samsung punya camera I managed to take many blog-worth haul pictures i was about to complain the lighting and angle tapi pls wana don’t think too much haha deng […]