Category: Blogging


Haul | Polar Bear Page Marker

April 25, 2017

Hi and Assalamualaikum everyone. My week is so hectic with test and presentation but yet I still want to update an entry tonight because bro I purchased the RM10 add-ons data just for my blog kot (and downloaded a lot of Shin Chan episodes at animemalay.net lel can’t resist) how to not update entry at […]

Read More

Haul | Eversoft Skinz UVWhite Skincare Set

March 14, 2017

Hi everyone dah lamaaaa sangat nak update ni tapi disebabkan dekat sini saya rasa macam “omg nak tidur” je everytime dah hadap laptop i can’t help. Memang nak cari skincare baru dah lama dah sebab dah lama sangat tak ada fix skincare routine, asyik pakai sabun asal ada je kat rumah tu plus moisturizer. Tapi […]

Read More

Haul | Cute Stationery

February 28, 2017

Assalamualaikum, and hi! Dah lama sangat nak post apa yang saya beli haritu yang dah lama sangat-sangat tapi tak ada camera nak tangkap gambar. So berjasakan Samsung punya camera I managed to take many blog-worth haul pictures i was about to complain the lighting and angle tapi pls wana don’t think too much haha deng […]

Read More

Wanaseoby’s Haul | Lawak Kampus Official Goodies

September 29, 2016

Hi assalamualaikum everyoneeeeeeee, harini¬†saya nak share goodies lawak kampus yang saya beli dekat 7 Eleven Segamat tempoh hari. Nampak je terus beli sebab excited. Tapi sis pilih yang murah jela yang mahal-mahal tu alahai tunggu orang belanja jelah krikrik. Benda ni comel sangat sangat geram tau everytime nampak mesti nak kena puji dulu takleh duk […]

Read More

Wanaseoby’s Haul | Birthday Present

September 29, 2016

Assalamualaikum, Hi everyone harini saya nak share birthday present haul walaupun birthday dah empat bulan yang lalu……..krikkrik…… thank you everyone buat 20 tahun saya sangat bermakna sebab bulan 9 pun still dapat hadiah lagi hahahahhahahah korang boek doh. Amaran : Entri ini banyak gambar, tapi takde kata-kata sebab penulis tak ada mood. Kalau tak ada […]

Read More

Wanaseoby’s Haul : Kedai Ustaz Kompleks PKNS

July 7, 2016

Assalamualaikum, hi semuaaaaa Baru-baru ni aku pergi Kedai Ustaz dekat Kompleks PKNS Shah Alam, kedai ni kau datang la pukul berapa pun mesti penuh orang. Kedai Ustaz pun lambat tutup sebab orang tak berhenti-henti masuk dan memilih barang. Yang best pasal kedai ni sebab kedai ni jual barang dengan harga yang sangat-sangat murah dari harga […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM