12/11/2012

Assalamualaikum, Sekarang dah 13.11.2012 dah, tapi baru nak post pasal tarikh ni. Haha actually, aku bukan nak cakap pasal tarikh tu cantik ke apa, just nak cerita apa yang jadi hari tu. Hehe . Aku happy sangat hari tu sebab aku dapat jumpa ZE:A buat ke pertama kalinya. Rasa nak nangis pun ada sobs. Lol. […]

04/11/2012

Assalamualaikum,Last aku update blog 3 hari lepas eh? lol busy busy. Hari Khamis ada Farewell Party kelas dekat Pizza Hut sobs. Ada banyak gambar tapi tak tau bila nak upload sebab masa takde , maksud aku .. agak kemalasan kerana leceh dimana handphone ini mempunyai masalah dengan USB. Baru upload satu je, HAHA. Jumaat tu […]