Category: Blogging


Park Bogum Asia Tour Fan Meeting Oh Happy Day

December 15, 2016

Assalamualaikum and hi! I WANNA TELL U GUYS THAT YESSS I WAS SOMEHOW HAPPENED TO BE THEREEEEE. Okay let me tell you on how I get to be there. First of all, yes, I am a fan of Park Bogum. Tbh I saw him everywhere in my Twitter and Instagram timeline but I honestly never […]

Read More

Artis Reply Tweet?

January 25, 2014

Assalamualaikum,In order aku nak buat entry ni, aku terpaksa activate balik twitter lama aku mencari mention. kahkah. Bukan apa, lepas baca entry Amija Cuwada yang Talha Harith retweet tweet dia, i think i need to share this walaupun Dafi memang jenis yang Reply tweet fans. Wait bukan reply semua tweet fans, memang patah ah jari […]

Read More

10.11.12 : ZE:A Showcase In Malaysia

November 12, 2012

Assalamualaikum, Sekarang dah 13.11.2012 dah, tapi baru nak post pasal tarikh ni. Haha actually, aku bukan nak cakap pasal tarikh tu cantik ke apa, just nak cerita apa yang jadi hari tu. Hehe . Aku happy sangat hari tu sebab aku dapat jumpa ZE:A buat ke pertama kalinya. Rasa nak nangis pun ada sobs. Lol. […]

Read More

Tonight with Lee Seunggi in Malaysia

November 4, 2012

Assalamualaikum,Last aku update blog 3 hari lepas eh? lol busy busy. Hari Khamis ada Farewell Party kelas dekat Pizza Hut sobs. Ada banyak gambar tapi tak tau bila nak upload sebab masa takde , maksud aku .. agak kemalasan kerana leceh dimana handphone ini mempunyai masalah dengan USB. Baru upload satu je, HAHA. Jumaat tu […]

Read More

© 2011-2017 WANASEOBY.COM