05 / 12 / 2015

Birthday Surprise Hawa dan Abid

Assalamualaikum,

Memperkenalkan, cik Hawa. Seorang yang orang takut nak dekat tapi actually dia paling suweeeeet berhati lembut dan sebagainya hahaha. Dialah yang selalu menjadi ketua projek untuk birthday surprise dak-dak ni. Tapi bila birthday dia, acano pulak?

Hari bermula dengan aku bersiap-siap nak keluar dengan Haja, Abid (Shakirul Neymar Alexander The Great) , dan Azri. Kitorang pergi Jementah yang mungkin half and hour dari UiTM Segamat semata-mata untuk beli belon helium. Dengan tak jumpa kedai nye lah, apa lah, dapatlah jugak belon helium idaman #sisjakun.

Pastu kitorang pergi kedai kek, aku, hajar dengan Azri tinggal dekat situ untuk sediakan kek dan setup tempat dekat Domino's. Sementara tu kitorang paksa Abid gi jemput manusia-manusia dekat UiTM tu. Time ni kitorang call semua orang paksa gak dorang siap sekarang!

Hawa pulak marah sebab kena paksa bersiap tiba-tiba padahal dia sedap tido. Kitorang dah macam "HAWA APA KATA KAU IKUT JE CAKAP KITORANG" hahahahaha.

Progress kek, 19 tahun untuk Hawa, 20 tahun untuk Shakirul Neymar Alexander The Great. Actually, ada sejarah disebalik kek ini, Hawa penah screenshot gambar kek ni pastu request kat kitorang "Birthday aku nanti aku nak kek macam ni." Memang gila ah nak tempah kat celah mana kat Segamat ni, so kitorang decide untuk DIY sikit. Hehe.

 Target Haja memang nak Hawa nangis. Dia punye confident tu sampai "Hawa mesti nangis punya ah".

"Aku nak nangis tapi bila fikir balik aku setup surprise birthday aku sendiri.. tak jadi lah"-Neymar

One happy family at home <3

»
«
  • teringin nak rasa birthday suprise em

  • banyaknya kitkat ;__;

  • Alhamdulillah, jumpa juga kedai kami kan? Terima kasih support. ��

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM