23 / 02 / 2014

Bila dapat notis Poslaju…..

Assalamualaikum,

Tunjuk belah belakang je, belah depan terdedah maklumat la pulak kan. ahha

lebih kurang 3 hari lepas kot? ke 4 hari lepas? Aku dapat notis dari Poslaju sebab aku takde masa diorang hantar parcel. Frust frusssst sebab memang takde siapa yang nak hantar pegi pejabat pos tu.

Dulu penah jadi sekali, aku email kat poslaju untuk minta penghantaran kedua. Kali ni rasa macam menyusahkan pulak.. padahal aku bayar rm7 tu kan. haha

Dalam tu ada tiket .. yang bernilai rm250. Semurah-murah tiket aku rasa, itu pun beli atas perjanjian dengan abah. Hutang, hahaha. Tiket apa tu aku kena rahsiakan. Adakah tiket kapal terbang? takde masa aku nak melancong.  Aku .. aku... tak sabar nak tengok tiket tu tapi jadi ceni pulak. hahaha.

Aku tengah fikir nak labur duit teksi untuk pegi kat pejabat pos tu .. haha dah la tak keje. Asyik kena melabur je.

»
«
  • kenapa kenapa?
    ceq blur lah bab2 post nih.. sbb tak tau apa pun pasal post laju ke.. parcel??? ke.. ahaha tak faham..

    yg faham tiket RM 250 tuh.. aip.. ada ape ye.. melancong? hurmm.. konsert?? XDDD
    abis tuh ape ye… hehe korek rahsia nih XDD

  • Benda tu barang berharga so kena guna parcel supaya isi dia dihantar dengan selamat.

    hahahaha biarlaaah rahsia 😛

  • Anonymous

    Kalau missed sekali lagi macam mana

    Contoh

    Saya dapat notis kertas tu….lepas tu telefon pos laju suruh hantar keeskan harinya…..kalau missed sekali lagi boleh suruh diorang hantar sekali lagi??? Sebab takde masa nak gi pejabat diorang ><

  • Anonymous

    tapi macam mana kalau brg saya tak sampai dan pada masa yan sama notis pemberitahuan pon saya tak dapat.. nak call tak boleh sebab sabtu pertama..

  • try call lepas habis minggu pertama 🙂

  • mungkin diorang akan tetap hantar tapi marah sikit lah hahaha

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM