15 / 02 / 2014

Anda dibenarkan.

Assalamualaikum,

Aku merupakan blogger yang freebies blogskin. Namun, adakah anda dibenarkan untuk mengedit freebies blogskin dari blog ini?? - janggal gilos ayat. haha

Salah seorang dari sahabat aku cakap "sorry sebab edit code awak" , then aku perasan.. memang ramai jugak yang cakap sorry sebab edit. Pelik. Sebab dulu masa zaman mula-mula guna blogskin, aku edit habis-habisan skin orang tanpa rasa bersalah (sebab tak remove credit ;b). Yelah, skin tu kalau tak kena dengan tema aku, aku tukar lah bagi kena dengan taste aku right?

Taste semua orang lain-lain. Mungkin dia suka blogskin macam ni, tapi warna pulak tak kena. Spoil !

Blogskin  aku semuanya boleh diedit temanya, atau bentuknya, tak kisahlah nak edit apa-apa pun, asalkan tak remove credit dan re-contribute.

Bagi aku, blogskin aku hanya "base", warna yang aku guna tu, tak tentu lagi kena dengan tema anda. So feel free to edit !

»
«
  • ada pulak eh, orang cakap sorry sebab edit the codes?? *it's weird :/*
    itu okay lagi, kalau rip tak cakap sorry tu acano Wana? ce citer?? hahaha
    //kbye//

  • Comel kak Wana semuanya comel comel belaka >.<

  • Thank you ><

  • kan? Tapi seriously ramai >_< mereka sangat inesen hehe

    cecite? Nak story? Ada yang rip tapi tak mengaku padahal terang-terangan code kita. Ego tinggi kemain nak say sorry pun susah. Bukannya kena bersemuka pun….

  • 🙂 😀 hehe :3

  • ^__^

  • yupp, tu yang rasa bernanah hati jantung hempedu limpa semua laa ><
    and ada jugak yang credit, tapi tak tahu part mana yang dia guna codes kita *O*
    *well, i love that kind of people* sangat lah honest hihi :3

  • pandai kak wana buat skin ^_^ keep it up~!!!! Alan tak pandai pun :'(

  • Nk tnye skit ni .. Ble awk mula brjinak-jinak dngn edit blogskin ni ? Serious , smua cntik2 ^^

  • baiknya, haha maybe credit for "rujukan" kot ^^

  • pada hujung tahun 2011 ^__^ hehe thank you ><

  • thank you, ala alan boleh buat la >_< senang je >_< memula belajar edit dulu then baru buat sendiri ^^

  • Ain

    Wahh baiknya wana. hihi btw semua blogskins wana comel sgt hihi and goodluck SPM 🙂 selalu je singgah sini and big thanks for the tutorials lol. :* muah setepek

  • hihi thank you dear xD

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM