13 / 11 / 2012

Add blogger Archive For Classic Template /Blogskins

Hi guys!  This tutorial is how to add blogger archive to your classic template. Paste the codes provided anywhere you want them to be. In case you want to have a blogger achive in a scrollbox, you may use this tutorial - How to add scrollbox to your blog.

Style 1 - Basic

Style 2 - With cute icons

»
«
  • Thank you Wana for this tutorial 😀

  • Kak Wana , saya pakai ye kak Wana punya blogger archive 🙂 LAwa plus comel .

  • thanks sebab buat tuto[!]

  • comel , saye guna ya?

  • dah try banyak kali tapi tak jadi ;__;

  • templates punya tak boleh ea ?

  • @SchA : Tak, ni blogskins je. Template dah ada archieve sendiri :3

    @mrs Ween NamyeoL : Kenapa? ._. ._. ._.

  • sy pakai eh? :3

  • I used this!

  • guna ^^ gumawo

  • gunaaa :3 thanks

  • akak saya ambik satu tau…Gomawo ^_^

  • akak saya ambik satu tau…gomawo ^_^

  • Thankiu ;_;

  • Thanks for the tutorial 🙂

  • wana, ajarkan cemana buat blog archieve yang wana guna sekarang ni.

  • Assalamualaikum. Wana dear, thanks for your tutorial 😉 Informing here to use it for my blog, okay? 🙂 Have a nice day ^^

  • Eyka guna ehh ? Thanks !

  • Mcm mana nak taknak centerkan list tu eh? T_T

  • hey farhana kalau you nak centerkan letaklah < center > dekat awal dan akhir code kau tu rapatkan semua center tu ea
    erm hello wanna. Ada tak codeuntuk buat hierarchy blog achieve untuk blogskin mcm kat blog awak ni?

  • Saya tak pakai blogskin dear ^^

  • saya gna yg ni lh . thx

»
«

The blog writer

shazwana


An ordinary girl with a lot of hobbies, using this blog to share every pieces of her life, I am Wana without Seoby, a Marketing student who is in love with the art of coding.

Read more about me


+ JOIN THIS SITE

Instagram

Footsteps

My Bloglist

Sponsor



© 2011-2017 WANASEOBY.COM